Neler Yeni

Amazondan aldığım klavye ertesi gün indirime girdi

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Merhabalar, amazondan yurtdışından gelicek şekilde 2 gün önce 1400e akko 3084s aldım fakat bugün baktığımda ürün 1137tlye alınabiliniyor. Ürün kargolandığı için iade etsem bile aşırı gecikicek, bu aradaki fiyat farkını talep edebilir miyim amazondan? Teşekkürler

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kasım indirimleri , kara cuma gibi indirim günlerinde satilan ürünler daha düşük fiyata satilirsa aradaki farkı veriyorlar. Sana vermezler gibi ama yazıp şansını dene istersen. Yada bir tane daha al ilk aldığın gelince iade et.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Merhabalar, amazondan yurtdışından gelicek şekilde 2 gün önce 1400e akko 3084s aldım fakat bugün baktığımda ürün 1137tlye alınabiliniyor. Ürün kargolandığı için iade etsem bile aşırı gecikicek, bu aradaki fiyat farkını talep edebilir miyim amazondan? Teşekkürler
ben geçen yazdım 2-3 kere böyle bir şey yapamayız dediler.

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasım indirimleri , kara cuma gibi indirim günlerinde satilan ürünler daha düşük fiyata satilirsa aradaki farkı veriyorlar. Sana vermezler gibi ama yazıp şansını dene istersen. Yada bir tane daha al ilk aldığın gelince iade et.
Bu gidişle yol öyle gözüküyor hocam, şu an borsa kapalı olduğu için elimde yeterli para yok, sabah yetiştirebilirsem almayı deneyeceğim. ://
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben geçen yazdım 2-3 kere böyle bir şey yapamayız dediler.
iade vs. ile uğraşacağız o zaman, üzdü :(

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bazen indirim günlerinde amazon.tr satıcılı ürünlerde yapıyorlar o olayı. Ben de geçen gün sormuştum böyle bir kampanyamız yok dediler.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen indirim günlerinde amazon.tr satıcılı ürünlerde yapıyorlar o olayı. Ben de geçen gün sormuştum böyle bir kampanyamız yok dediler.
Amazon.com.tr üzerinden satın aldım fakat yurt dışından geliyor, aynı satıcı yapmış bir de indirimi. Sabah 8inde kalkıp konuşmaya çalışacağım eğer dediğiniz gibi olmazsa ve indirim devam ederse bir şekilde almaya çalışırım. Tadım tuzum kaçtı yemin ederim.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Amazon.com.tr üzerinden satın aldım fakat yurt dışından geliyor, aynı satıcı yapmış bir de indirimi. Sabah 8inde kalkıp konuşmaya çalışacağım eğer dediğiniz gibi olmazsa ve indirim devam ederse bir şekilde almaya çalışırım. Tadım tuzum kaçtı yemin ederim.
Sonuç nedir ?

Top Bottom