Neler Yeni

🔥İndirim MSI MAG 256F İPS 180Hz 1ms F/P MONİTÖR 4.369TL

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ozan
Gync veya freesync premiumu göremedim şahsen bu teknolojiler olmadan tek kuruş bile vermezdim ekranın ortasına bıçakla yarılmış gibi kesikler oluşturuyor
adaptive sync var. 8+2bitt yani 1 milyar üstü renk sayısına ulaşan bir monitörü 4k ya aldığınızı düşünün. ayrıca olmasaydı bile fps'i monitör hzsine sabitleyerek yırtılmadan çok rahat kurtulursunuz freesync öyle inanılmaz bir teknoloji sayılmaz hatta ben 2 yıldır asus monitörümde kapalı kullanıyorum.
laf olsun diye konu açıyorlar
haklısınız canım sıkıldı da internetten indirim arayıp bunun üzerinden forumlarda muhabbet kurmayı amaçladım, her şeyi çözdünüz.
indirimi n11 gibi dandik sitelerde de görürsünüz, İncehesap - itopya - amazon dışında bir yerden elektronik ürün almadığımdan bu sitelerde fiyat düşünce konu açtım şuanda ürünün ince hesaptaki fiyatı:

1736864610307.png

Ekler

• 1736864606124.png
    1736864606124.png
    57 KB · Hit: 12

masterium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Kaliteli bir paneli var diyorlar. Özellikleri de öyle görünüyor. Renk skalası geniş. Alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

250 nit parlaklık yetiyorsa alınır
300 nit yazan laptopumla aynı hatta daha parlak diyebilirim. 400 nit olmadığı için HDR400 sertifikası yok ama max parlaklık 250 nit değil kesinlikle

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ozan
300 nit yazan laptopumla aynı hatta daha parlak diyebilirim. 400 nit olmadığı için HDR400 sertifikası yok ama max parlaklık 250 nit değil kesinlikle
bende Asus TUF VG279Q1R modelini kullanıyorum o da 250 nit, bence ideal. Eğer odadaki ışığı kapatabiliyorsanız çok rahat bir şekilde 250 nit yeterli oluyor, ışık açıkken 250 nit bazılarını rahatsız ediyor diye biliyorum bende 2 yıldır böyle bir sorun olmadı.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
vladimiz putin
iyi monitor alinir

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
856
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Adaptive sync iki teknolojiyi de destekliyor demek oluyor diye biliyorum?
adaptive sync ile g-sync kesinlikle bir tutulamaz adaptive sync ucuz bir teknolojidir g-sync nvdianın kendi donanımsal özel bir hizmetidir ve çok daha üst düzey kalite sunar

adaptive sync var. 8+2bitt yani 1 milyar üstü renk sayısına ulaşan bir monitörü 4k ya aldığınızı düşünün. ayrıca olmasaydı bile fps'i monitör hzsine sabitleyerek yırtılmadan çok rahat kurtulursunuz freesync öyle inanılmaz bir teknoloji sayılmaz hatta ben 2 yıldır asus monitörümde kapalı kullanıyorum.

haklısınız canım sıkıldı da internetten indirim arayıp bunun üzerinden forumlarda muhabbet kurmayı amaçladım, her şeyi çözdünüz.
indirimi n11 gibi dandik sitelerde de görürsünüz, İncehesap - itopya - amazon dışında bir yerden elektronik ürün almadığımdan bu sitelerde fiyat düşünce konu açtım şuanda ürünün ince hesaptaki fiyatı:

Alıntıyı görüntüle
Hikayeli oyunlar için iyi bir seçenek ancak rekabetçi oyunlarda 180hz yi istediğimiz gibi kullanamayacağız o halde

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serdar Akyaka
adaptive sync ile g-sync kesinlikle bir tutulamaz adaptive sync ucuz bir teknolojidir g-sync nvdianın kendi donanımsal özel bir hizmetidir ve çok daha üst düzey kalite sunar

Hikayeli oyunlar için iyi bir seçenek ancak rekabetçi oyunlarda 180hz yi istediğimiz gibi kullanamayacağız o halde

G-Sync derken G-Sync Compatible'ı kastediyorum. Donanımsal G-Sync zaten bu fiyat bandında imkansız.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Ali
2 gün evvel itopyada 4999a düşmüştü
İtopyadan ürün almamaya yemin ettim hocam. Cumartesi günü denk geldim gaming gen mağazasından alıp geçtim. İtopyada daha önce bir aylık ürüne fabrikasyon arızası olmasına rağmen kullanıcı hatası demişti. Mahkeme kararı ile iade ettim. Servise bile göndermeden gözle bakıp karar veriyorlardı... Alan dostların yolu oraya düşmesin.

The Semih

80+ Gold
Bu monitörde her gün indirime giriyor mübarek😀 Artık bir sorunu mu var diye düşündürüyor
Gync veya freesync premiumu göremedim şahsen bu teknolojiler olmadan tek kuruş bile vermezdim ekranın ortasına bıçakla yarılmış gibi kesikler oluşturuyor
Arkadaşıma 27 olanı aldık gayet memnun. (5800₺)
275F kullanıyorum monitör çok kaliteli, tek dejavantajı yukarı aşağı desteği yok sabit monitör masanın alçaksa almayın. Adaptive sync desteği var borderless de bile çalışıyor.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ozan

basit çözüm 180 fps sabitlersiniz adaptive sync gibi teknolojilere ihtiyaç duymazsınız GTG tepki süresi de yanında büyük bir artısı.
İtopyadan ürün almamaya yemin ettim hocam. Cumartesi günü denk geldim gaming gen mağazasından alıp geçtim. İtopyada daha önce bir aylık ürüne fabrikasyon arızası olmasına rağmen kullanıcı hatası demişti. Mahkeme kararı ile iade ettim. Servise bile göndermeden gözle bakıp karar veriyorlardı... Alan dostların yolu oraya düşmesin.
bu ürün amazonda da uygun fiyata bende amazonu tercih etmediğimden itopyayı tercih ettim birden fazla tercih her zaman iyidir.

Top Bottom