Amazondan aldığım monitör iade ettim ama stok yok?

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681
Amazondan aldığım monitörü iade ettim ama stok yok diyor henüz göndermedim göndermeli miyim? Ölü piksellerden ötürü iade ediyorum değişim yapılmasını istedim. Stok olmadığı için değişim yapabilirler mi?

Öncelik para iadesi.

Öyle mi oluyor öf be arkadaş para iadesi alırsak ne alacağız delireceğim :D 2.5k ya monitörde kalmadı dolar bey sağolsun.
İade etmek istediğiniz monitörün linkini atarmisin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör bulunur merak etmeyin.

Öyle mi oluyor öf be arkadaş para iadesi alırsak ne alacağız delireceğim :D 2.5k ya monitörde kalmadı dolar bey sağolsun.
İade et et et sen bitirdin stokları :D

İade etmek istediğiniz monitörün linkini atarmisin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör bulunur merak etmeyin.

İade et et et sen bitirdin stokları :D
:D :D

Para iadesi al başka çare yok
Delireceğim :( Başka ne monitör alabilirim ki 2.500'e

bende de ölü piksel çıktı yada en başından vardı ben görmemiştim görünürde olmadığı için sorun yok
Valla hocam ne kadar dikkatli bakarsam o kadar çok ölü piksel çıkıyor ya da sonradan oluşuyor ilk aldığım da 1 adetti geçen baktım 2 adet daha buldum o yüzden değişim ya da iade yaptıracağım o kadar para verdik ziyan olmayalım :D

Valla hocam ne kadar dikkatli bakarsam o kadar çok ölü piksel çıkıyor ya da sonradan oluşuyor ilk aldığım da 1 adetti geçen baktım 2 adet daha buldum o yüzden değişim ya da iade yaptıracağım o kadar para verdik ziyan olmayalım :D
evet evet iade etmen mantıklı ama benimki 6.7 ay oldu alalı

Eğer ölü piksel 1-2 tane ise ve çok ortada değilse keşke iade etmeseydin, ilerde artması durumunda o zaman amazon ile iletişime geçerdin amazondan aldığın için sıkıntı olmazdı

Eğer ölü piksel 1-2 tane ise ve çok ortada değilse keşke iade etmeseydin, ilerde artması durumunda o zaman amazon ile iletişime geçerdin amazondan aldığın için sıkıntı olmazdı
Henüz etmedim sadece iade sürecini başlattım. Nasıl iletişime geçecektim hocam ne olacaktı ne diyecektim yani?

Kardeşim Amazon ile iletişime geç, öncelik para iadesi falan değil. Değişim içinde ürün gönderebilirsin, depolarına ulaşınca yeni ürün sana gönderiliyor.

1.5 yıllık powerbankimi değiştirdim geçenlerde.
Amazondan aldığım monitörü iade ettim ama stok yok diyor henüz göndermedim göndermeli miyim? Ölü piksellerden ötürü iade ediyorum değişim yapılmasını istedim. Stok olmadığı için değişim yapabilirler mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri