İade etmek istediğiniz monitörün linkini atarmisin.Öyle mi oluyor öf be arkadaş para iadesi alırsak ne alacağız delireceğim2.5k ya monitörde kalmadı dolar bey sağolsun.
İade et et et sen bitirdin stoklarıÖyle mi oluyor öf be arkadaş para iadesi alırsak ne alacağız delireceğim2.5k ya monitörde kalmadı dolar bey sağolsun.
İade etmek istediğiniz monitörün linkini atarmisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör bulunur merak etmeyin.
İade et et et sen bitirdin stokları![]()
DelireceğimPara iadesi al başka çare yok
bende de ölü piksel çıktı yada en başından vardı ben görmemiştim görünürde olmadığı için sorun yokMSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
DelireceğimBaşka ne monitör alabilirim ki 2.500'e
Valla hocam ne kadar dikkatli bakarsam o kadar çok ölü piksel çıkıyor ya da sonradan oluşuyor ilk aldığım da 1 adetti geçen baktım 2 adet daha buldum o yüzden değişim ya da iade yaptıracağım o kadar para verdik ziyan olmayalımbende de ölü piksel çıktı yada en başından vardı ben görmemiştim görünürde olmadığı için sorun yok
evet evet iade etmen mantıklı ama benimki 6.7 ay oldu alalıValla hocam ne kadar dikkatli bakarsam o kadar çok ölü piksel çıkıyor ya da sonradan oluşuyor ilk aldığım da 1 adetti geçen baktım 2 adet daha buldum o yüzden değişim ya da iade yaptıracağım o kadar para verdik ziyan olmayalım![]()
Henüz etmedim sadece iade sürecini başlattım. Nasıl iletişime geçecektim hocam ne olacaktı ne diyecektim yani?Eğer ölü piksel 1-2 tane ise ve çok ortada değilse keşke iade etmeseydin, ilerde artması durumunda o zaman amazon ile iletişime geçerdin amazondan aldığın için sıkıntı olmazdı
Amazondan aldığım monitörü iade ettim ama stok yok diyor henüz göndermedim göndermeli miyim? Ölü piksellerden ötürü iade ediyorum değişim yapılmasını istedim. Stok olmadığı için değişim yapabilirler mi?