Merhaba arkadaşlar bütçem 5000tl. 165hz ve 180hz civarlarında bir monitör bakıyorum. Hoparlör elzem değil. (OC) ile 180 hz olmasın native şekilde olursa daha iyi olur.
Daha önce philips envia 3200s aldım. Fakat bugün ölü piksellerle baş edemediğim için tekrar iade ettim. Aslında değişimi kabul ettiler fakat monitör stokta kalmamış.
Monitör ilk geldiğinde ölü piksel yoktu bir haftada 4 ölü piksel çıktı ve bebek gibi bakmama rağmen bu oldu. Demek ki kötü davransam ekran gözükmeyecek. Her gün sabah kalkıyorum başka bir yerde piksel ölmüş ilginç bir paneldi gerçekten.
Bana ölü piksel konusunda en titiz firmalardan bir monitör önerebilir misiniz?
Galiba dell bu konuda titiz ama fiyatları biraz pahalı.
AOC nasıldır?
LG?
ACER?
ASUS?
ViewSonic?
MSİ?
Şuan da gamepower ve gamebooster düşünmemeye çalışıyorum çok şikayet var.
Bu bütçelerde ölü piksel ve ghostingi minimum alabileceğim monitör markası ve modeli nedir?
Hak verirsiniz ki ölü piksel çok mide bulandırıcı bir durum yaşattığı stres bambaşkaymış ilk defa 0 monitör aldım pişman oldum resmen. En azından ürününün arkasında duran firmalara güvenmek istiyorum. İtopya sağolsun monitörün arkasında durdu, sorun değil internetten aldığınız için hemen iade ve değişim başlatabiliriz dediler sorun çıkarmadılar ama genede sancılı bir süreç monitörü kur, oyna, pişman ol, kutula, geri götür falan bi ton iş. Bu konuda sizlerden objektif fikirlerinizi bekliyorum.