Neler Yeni

Amazondan aldığım ürünü iptal edersem ne kadar sürede yatar

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Arkadaşlar geçen 5 kasımda razer viper v3 pro aldım 120tl indirimle teslim tarihi 11 kasım diyor ama şu an ürün sayfasına bakıyorum sipariş verirseniz 9 kasımda kapınızda diye ben önce almış olmama rağmen niye bekliyorum? eğer 5000tl + 120tl kuponum gelicekse iptal edip tekrar alcam karta parayı ne kadar sürede yatırırlar?

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
Kupon gelmez ama bence bekle, 2 günden bir şey olmaz

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
satıcı farklıdır kargo şirketi farklıdır ben bilemem ki hocam ama 2 gün bekleyiverin nolacak
hocam beklerim beklemesine de bi tık saçma 120tlden olcam büyük ihtimal iptal etmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kupon gelmez ama bence bekle, 2 günden bir şey olmaz
beklicez yapcak bişey yokta hocam ilk gün açmışız ikimizde hesabı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Volkan
hocam beklerim beklemesine de bi tık saçma 120tlden olcam büyük ihtimal iptal etmem
Böyle saçma bir konu açman daha saçma müşteri hizmetlerini arasana belki tedarik bekliyor yada başka bir şey var :D

Sabo7eur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut ERKMEN
kupon geri gelmiyor daha önce yaşadım bu sorunu müşteri hiz ile görüştüm malesef kuponlar geri gelmiyor dedi

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

beklicez yapcak bişey yokta hocam ilk gün açmışız ikimizde hesabı
Ha bir de orada şu gün teslim yazdığına bakma, bu aralar çok yoğun, bende bi ürün aldım gecikmeli geldi. Hatta amazon mail attı, yoğunluk kaynaklı birkaç gün gecikme olabilir diye. Hunharca alışveriş yapılıyor şuan

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Böyle saçma bir konu açman daha saçma müşteri hizmetlerini arasana belki tedarik bekliyor yada başka bir şey var :D
Hocam müşteri hizmeti aklıma gelmedi kusura bakmayın belki başkası da yaşamıştır diye yazdım

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
Hocam müşteri hizmeti aklıma gelmedi kusura bakmayın belki başkası da yaşamıştır diye yazdım
Müşteri hizmetleri depoya karışamıyor, son teslim tarihine kadar gelmezse o zaman kayıt açıyorlar. Şuan yazsan bile yapabilecekleri tek şey siparişi iptal etmek olur, o da senin zararına olur

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Volkan
yaşadım kral ondan söyledim benimde geçikci 2 hafta meğer stoksuz ürünmüş

Top Bottom