Fotoğrafı var mı arkadaşınızdan falan ben hiç birsey anlamadım bide poweri ne bundakiTd500 vs alınmaz CH560 varken!
Gold deepcool var kaliteli mal yani.Fotoğrafı var mı arkadaşınızdan falan ben hiç birsey anlamadım bide poweri ne bundaki
Peki bu psu nasılGold deepcool var kaliteli mal yani.
PQ850 veya PM850 dir ikisi de 10 numara psu senin attığın cooler mesteri param pincik eder verimliliği de yüksek %90-92 arası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamları arayıp sorsana PSU tam neymiş?
Attığım high power ile mukayese olmaz.Peki bu psu nasıl
Yok öyle bi kıyaslama değil mesela td500 u powersiz alıp amazondan bunufa alabilirimAttığım high power ile mukayese olmaz.
Ben almam sen bilirsin.Yok öyle bi kıyaslama değil mesela td500 u powersiz alıp amazondan bunufa alabilirim
Ama hocam öneri istiyorum işte var mı o sitelerde başka power
TD500'ü Önceden Kullanan Biri Olaraktan Ben Deep Cool CH560 Tercih Ederdim .
Kullandığı Powerın Kötü Olduğunu Zannetmiyorum Ayrıca , 850 Watt & 80+ Gold
Tavsiyem Alıp Geçmen Yönünde Olur Tek Bir Site Üzerinden Alacaksan !
Alıntıyı görüntüle
Haksızmıyım Hocam
@ARTIK FAN DEĞİLİM
Cidden Mi Hocam " CH560 " Varken Bakmam BileBuda bakılabilir 6k için güzel rm850e var içinde rm850x olsa tadından yenmezdide rm850e de kötü değildirCorsair 4000D Airflow RGB 850 W Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 4000D Airflow RGB 850 W Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow RGB 850 W Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 7.044,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6k için, arada 500 tl oynuyor 3 tane zurna parasıCidden Mi Hocam " CH560 " Varken Bakmam Bile
Kasanın Üst Tarafı Zurnayı Desteklemiyor Ama6k için, arada 500 TL oynuyor 3 tane zurna parası