Amazon'dan FBA Yapan Var Mı?

kingteker

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba arkadaşlar, tekstil işi ile uğraşıyoruz. Üretimlerimizi mağazamızda toptan olarak satıyoruz. Lakin Türkiye piyasası bildiğiniz kötü durumda ve satış yapamıyoruz. Elimizde malımız var ve bu malı Amazon aracılığı ile Amerika'da satmak istiyoruz. Bu işi yapan kişiler varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Bu arada marka tescilimiz var. Ürünlerimiz yaklaşık 40 bin adet var. Ürünlerin fiyatı amazonda 20-40 dolar arasında değişiyor. Bu işe başlamak için yapmamız gerekenler nelerdir? Sıralı bir şekilde yardımcı olursanız çok mutlu olurum..

Buradan bilgi edinebilirsiniz.
Bu iş için amazon sitesi yeterli bilgi vermiyor. Bu işin araştırmasını çok yaptım ve pürüzleri nelerdir, şirket açma konusu, hesap açma konusu ve vergi konularını merak ediyorum.

Bu iş için amazon sitesi yeterli bilgi vermiyor. Bu işin araştırmasını çok yaptım ve pürüzleri nelerdir, şirket açma konusu, hesap açma konusu ve vergi konularını merak ediyorum.
Hocam direkt Amazon müşteri hizmetlerine ulaşarak sormanız mantıklı olacaktır.

Hocam direkt Amazon müşteri hizmetlerine ulaşarak sormanız mantıklı olacaktır.
Tabii ki ama bu işi yapan insanlardan fikir edinmek istiyorum. Yol gösterebilecek, nelerde sıkıntı çekebilirim ya da kendi başına gelmiş sıkıntılar üzerinden beni uyaracak kişilerden bilgi toplama amacındayım.

Ben Amerika da bir depo buldum ürünlerimi oraya gonderiyorum pazaryeri entegre sistemleri var satış oldu mu gönderiyorlar barkodlama isterseniz o hizmeti de veriyorlar iadelerimde oraya gidiyor ve tekrar satışa konuluyor.panellerinden ürünlerimi de takip edebiliyorum türk müşteri temsilcileride var

Demek istedigim satacak ürününüz varsa veya bir üreticiyseniz benim yaptıgım gibi ürününüzü amerika da pazarlayabilirsiniz.

Bu arada müşteri temsilcimin email adresini vereyim belki birisinin işini çözer [email protected]

Geri