Kanka ağlayarak günlüğüne yazabilirsinÜrüne zarar vermişsin. İnşallah iade almazlar.
naptınKanka ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepinize teşekkürler
İadeyi aldılar kankanaptın
Kanka bende laptopu iade etcemde amazondan aldim ama urunu baska bi satici satiyo yani amazon degil. Senin aldigin laptopu amazonmu satiyodu yoksa baska satici mi? Venim pcyi iade alirmi ki acabaİadeyi aldılar kanka
şansını dene.Kanka bende laptopu iade etcemde amazondan aldim ama urunu baska bi satici satiyo yani amazon degil. Senin aldigin laptopu amazonmu satiyodu yoksa baska satici mi? Venim pcyi iade alirmi ki acaba
Amazon yardımcı oluyor. Ben başka bir Satıcıdan aldığım ürün için sormuştum kullansanız bile iade edebilirsiniz hakkınız demişti.şansını dene.
Kanka amazonda yardımcı olur bı sorunu yoksa muhtemelen alırlarKanka bende laptopu iade etcemde amazondan aldim ama urunu baska bi satici satiyo yani amazon degil. Senin aldigin laptopu amazonmu satiyodu yoksa baska satici mi? Venim pcyi iade alirmi ki acaba
Direk yollayabilirsiniz@mcem.esen dostum amazonun kendisinden laptop aldim ayni senin gibi bir ust modeli gitti indirime girdi. Benim de yarin ile 15 gun olacak iade olusturup onu alacagim ama sana bir sey danisicam. Windows yukleyip anahtari girmistim, etkinlestirmistim yani. Simdi freedos'a ceviriyim mi laptopu? Siz ne yaptiniz acaba cevirdiniz mi geri freedos'a windows yuklu gitti mi?