Neler Yeni

amazondan yurt dışından gelen bi fare alıcam ama bikaç sorum var

merhabalar amazondan bi fare alıcam fakat yurt dışından geliyo hıc yd den alısveris yapmadıgım ıcın bıkaç sorum var sımdı fareye sepete atınca 300 tl bi indirim veriyo depozito bedeli diye bu neden oluyo bide eğer ürün gümrükten kalırsa ne olacak ve son sorumda ürüne örneğin 5k para verdim bu ürün gelene kadar başka ücret verecekmiyim gümrük parası vs vs sadece sepetteki fiyata mı kapıma gelcek
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhabalar amazondan bi fare alıcam fakat yurt dışından geliyo hıc yd den alısveris yapmadıgım ıcın bıkaç sorum var sımdı fareye sepete atınca 300 TL bi indirim veriyo depozito bedeli diye bu neden oluyo bide eğer ürün gümrükten kalırsa ne olacak ve son sorumda ürüne örneğin 5k para verdim bu ürün gelene kadar başka ücret verecekmiyim gümrük parası vs vs sadece sepetteki fiyata mı kapıma gelcek
ithaalat depozitosu yazıyor

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,741
İsim
Emre siyah
toplam tutar ne çıkıyorsa o kadar para alıyor amazon.

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
merhabalar amazondan bi fare alıcam fakat yurt dışından geliyo hıc yd den alısveris yapmadıgım ıcın bıkaç sorum var sımdı fareye sepete atınca 300 TL bi indirim veriyo depozito bedeli diye bu neden oluyo bide eğer ürün gümrükten kalırsa ne olacak ve son sorumda ürüne örneğin 5k para verdim bu ürün gelene kadar başka ücret verecekmiyim gümrük parası vs vs sadece sepetteki fiyata mı kapıma gelcek
Mesaj otomatik birleştirildi:

ithaalat depozitosu yazıyor
Yanlış bilmiyorsam Amazon bütün fiyatları dahil edip sizden çekiyor. Mousenin de gümrükte takılacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,427
Üyeler
160,248
Son üye
Monk jade
Top Bottom