Neler Yeni

Ambalajı açılmış bozuk hdd iade edilebilir mi

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
Merhaba,WD marka bir hdd aldım.Ürünün kurulumunu yaptım fakat ürün bilgisayarda görünmedi ve üründen aşırı düzeyde sürtünme sesi geliyordu.Farklı sata kablosu sata portu ve güç kablosuyla denedim bu sefer bilgisayarda göründü ancak disk başlatılmadı dedi başlat dedim g/ç ….. hatası verdi.Burda açtığım konuda ürünün bozuk olabileceğini söylediler.Ürünü iade etmek istiyorum ancak ambalajı açıldığı için bozuk ürünü iade edebilir miyim ürün 14 günlük iade hakkının içinde

Narkuc

80+ Bronze
Merhaba,WD marka bir hdd aldım.Ürünün kurulumunu yaptım fakat ürün bilgisayarda görünmedi ve üründen aşırı düzeyde sürtünme sesi geliyordu.Farklı sata kablosu sata portu ve güç kablosuyla denedim bu sefer bilgisayarda göründü ancak disk başlatılmadı dedi başlat dedim g/ç ….. hatası verdi.Burda açtığım konuda ürünün bozuk olabileceğini söylediler.Ürünü iade etmek istiyorum ancak ambalajı açıldığı için bozuk ürünü iade edebilir miyim ürün 14 günlük iade hakkının içinde
ambalajı açmadan zaten bozuk olduğunu anlamanız imkansiz. umarim satici sorun çıkartmaz, normal şartlarda iade edebilmeniz gerek

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Awsnet
Edilebilmesi lazim eğer edilmesse tuketici haklarina başvurabilirsin

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Senden kaynaklı değilse sorun iade hakkın %100. satıcı huysuzluk çıkarırsa tüketici haklarına başvurman gerekir, biraz uğraştırır ama hakkını aramış olursun. 1k cşvarı para verdiğini varsayarsak göz ardı etme.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ali
WD markası bunu kesinlikle sorun etmiyor. Bir yıl sonra bozulan harici diski sıfır kapalı kutu olarak değiştirip gönderiler... Satın aldığınız yere ürünün arızalı olduğunu doa kapsamında değişim veya iade ne istiyorsanız onu belirtip gönderin.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
İADE almaları lazım.
HDD disk yöneticisinde görünüyor mu?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Aynı yaşadığın olay hepsiburada üzerinde bana da oldu hemen iade işlemini başlattım yırtık ambalajı faturası ne varsa kolileyip gönderdim problem çıkmadı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
İade edebilirsin.

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
Aynı yaşadığın olay hepsiburada üzerinde bana da oldu hemen iade işlemini başlattım yırtık ambalajı faturası ne varsa kolileyip gönderdim problem çıkmadı
hocam peki hangi iade seçeneğini kusurlu ürün gönderildi olarak mı seçmem lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,360
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom