Neler Yeni

Ambalajı açılmış RAM iade edilir mi?

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Tebilon sitesi üzerinden satın aldığım Corsair Vengance RGB RT 2x16 RAMleri kutusunu açıp sistemime takıp test etmiştim. Ama zaten şu anlık 16 GB yetiyor ve DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum, iade etmek istedim. Ambalajı açıldığı için orjinalliğinin gittiğini ve iade alamayacaklarını arayarak söylediler. Patladık mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tugay Bozkurt
Genelde SSD'Lerde bu ibareyi görmüştüm Ram için bir bilgim yok ancak site içerisinde satış politikalarını okuyarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsin. eğer sözleşmelerde böyle bir ibare yok ise itiraz hakkın doğabilir.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam yurt disinda yasiyorum 30 gun kosulsuz iade hakkiniz var turkiyede 15 de olabilir ama paketi acildi diye iade edilmemezlik yapamazlar.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yurt disinda yasiyorum 30 gun kosulsuz iade hakkiniz var turkiyede 15 de olabilir ama paketi acildi diye iade edilmemezlik yapamazlar.
Bilmiyorum bir kaç dakika önce aradılar ve kutunun o koruyucu bantları vs açıldığı için orjinal olmaz artık dedi. Yani tepinmedim ki ben bunun üstünde, taktım PC'ye test etmiştim ve çıkardım koydum kutusuna.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
yusuf ecer
Bilmiyorum bir kaç dakika önce aradılar ve kutunun o koruyucu bantları vs açıldığı için orjinal olmaz artık dedi. Yani tepinmedim ki ben bunun üstünde, taktım PC'ye test etmiştim ve çıkardım koydum kutusuna.
Bu şekilde iade sadece amazon alıyor, satıcı iade almayacağım dediği an yapcak bi sey yok

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam öyle bir sey yok ben keyifim icin burada mouse vesaire alip deniyorum bazen direkt iade ediyorlar paketi vesaire acik olsa bile zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence site belirleyemez hangi turde iade alacagini, 15 gun veya 30 gun kosulsuz iade gecerli diye biliyorum istedigin yerden al.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öyle bir sey yok ben keyifim icin burada mouse vesaire alip deniyorum bazen direkt iade ediyorlar paketi vesaire acik olsa bile zaten.
Daha önce MSI B450 Gaming Plus anakart almıştım, hepsiburada üzerinden. Kutusunu falan açıp bakmıştım kasaya çok küçük geleceği için iade etmek istediğimde etmiştim. Garip bir durum
Bu şekilde iade sadece amazon alıyor, satıcı iade almayacağım dediği an yapcak bi sey yok

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
yusuf ecer
Daha önce MSI B450 Gaming Plus anakart almıştım, hepsiburada üzerinden. Kutusunu falan açıp bakmıştım kasaya çok küçük geleceği için iade etmek istediğimde etmiştim. Garip bir durum
Satıcı inisiyatifinde tamamen.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Hocam bir şey sormak istiyorum. Paketi açılmış ürünü iade ettik diyelim. Bu ürünü geri nasıl satıyorlar. Bazılarında koruyucu ambalaj veya güvenlik bandı oluyor açılmadığını göstermek için. Biz paketi açarken bunları da açıyoruz. Ürün geri firmaya mı gidiyor nasıl satıyorlar bilgisi olan var mı ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam bir şey sormak istiyorum. Paketi açılmış ürünü iade ettik diyelim. Bu ürünü geri nasıl satıyorlar. Bazılarında koruyucu ambalaj veya güvenlik bandı oluyor açılmadığını göstermek için. Biz paketi açarken bunları da açıyoruz. Ürün geri firmaya mı gidiyor nasıl satıyorlar bilgisi olan var mı ?
Bu net bir bilgi degil fakat kendi dusuncem geri dönusume gidiyor olabilir veya arizali bir kartin arizasini cözup de satiyor olabilirler.

Bu urunleride temel saticiya satiyor olabilirler Asus veya MSI gibi ama dedigim sey dogru olmayabilir kendi dusuncem bu sadece.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
yusuf ecer
Bence alakasi yok amazondan baska bir saticidan anakart RAM almistim actim vesaire sonradan iade ettim.
Satıcı insiyatifinde dedim, imkansız demedim. Satıcı bozuk vs olmayan bir ürünün iadesini kabul etmeme hakkına sahip

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Satıcı insiyatifinde dedim, imkansız demedim. Satıcı bozuk vs olmayan bir ürünün iadesini kabul etmeme hakkına sahip
Anladim hocam ne demek istediginizi fakat 15 gun veya 30 gun kosulsuz iade etme hakki diye bir sey var bence bozuk vesaire olmasa bile iade etmekde zorunlu fakat bir bilgim yok.

Top Bottom