Neler Yeni

Çözüldü✓ Amd 184 Hata Kodu Nasıl Düzeli̇r?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
tamam hocam usb bellek olmadan direk şimdi başlat desem aynı sonucu alırım değil mi
Yükseltme işlemi bittikten sonra yeniden başlatırsan Windows'u en son sürüme getirecek ve driverın kurulumunda sorun çıkarmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski Windows kurduğun için ben direk temiz format flaşı oluşturup atmandan yanayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
aynen hocam iptal ettim ilk dediğimi aracı kurup usb siz bu bilgisayarı şimdi güncelleye bastım usbye indirmeden direk pc üzerinden yapıyorum

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Sorunun AMD yle ilgili olmaması dışında problem yok bay rtxcan
aynen hocam benim Usb den kurduğum Windows eski sürüm kalmış o yüzden desteklemiyor. Benim RTX i daha test edemedim fakat indirimde iken 1650ti yerine aldım umarım daha iyi çıkar beklediğimden :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen hocam benim Usb den kurduğum Windows eski sürüm kalmış o yüzden desteklemiyor. Benim RTX i daha test edemedim fakat indirimde iken 1650ti yerine aldım umarım daha iyi çıkar beklediğimden :D
XT*

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) Bu siteden aracı şimdi indir yazana tıklayın.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu İSO'nuz görünecek.
4) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
5) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz İSO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFİ (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 3 ya da 4 kutucuklu onları boş bırakın. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.
Birde böyle video çekmiştim eğer anlaşılıyorsa bunu izliyerekte yapabilirsin.
Hocam Teşekkür ederim dediğin gibi yaptım güncellenir güncellenmez PC ekran kartını algıladı <3

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap