amd 3600 pin sayısı ne kadar

RaZeLegend

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
3600 de toplamda kaç pin var

herhalde anakartındaki pinlerle aynı sayıda çıkarsa alacak :D
yok hayır pinlerim yamulmuştu düzelttim ve şu an kullanıyorum bir sıkıntı yok programda kaç pin olduğuna baktım çalışmayan bir pinin olup olmadığını kontrol ettim

yok hayır pinlerim yamulmuştu düzelttim ve şu an kullanıyorum bir sıkıntı yok programda kaç pin olduğuna baktım çalışmayan bir pinin olup olmadığını kontrol ettim
Çalışmayan pin olursa ne oluyor tam olarak bilmek isterim

CPU-Z'den falan bakıyorsan orada yazan soket tipi apayrı bir şey.
Sen 1 pini çıkartıp taktığında program onu anlayamaz, çok saçma bu yaptığın :D.

Çalışmayan pin olursa ne oluyor tam olarak bilmek isterim
bazen gereksiz pinler olabiliyor ve işlemci çalışıyor benim kırılan bir pinim yok ama yine de öğrenmek istedim düzelttim ve kullanıkorum amd soketine bir koruma eklemeli bence kimse termal macun değiştiremeiyor veya soğutucu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CPU-Z'den falan bakıyorsan orada yazan soket tipi apayrı bir şey.
Sen 1 pini çıkartıp taktığında program onu anlayamaz, çok saçma bu yaptığın :D.
nasıl anlayabilirim bir yolu varmı 8 tane pin yamulmuştu düzelttim ve taktım kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntım yok ama çalışmayan pin varmıdır düzeltsem de nasıl öğrenebilirim

nasıl anlayabilirim bir yolu varmı 8 tane pin yamulmuştu düzelttim ve taktım kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntım yok ama çalışmayan pin varmıdır düzeltsem de nasıl öğrenebilirim
Dostum pinleri eski haline getirdiysen sorun yok, kafa yorma daha fazla.

Dostum pinleri eski haline getirdiysen sorun yok, kafa yorma daha fazla.
olmaz herhalde bir şey bayadır bilgisayara bozuk gözü ile bakıyorum :D 1 ay oldu toplayalı zaten çalışıyor normal bir şekilde bir sıkıntısı olmadığını biliyorum ama yine de net bir bilgi olmadığı için içim rahat değil tek sorun işlemci yamuktu düzelttim ekran kartında cw var sorun yaratırmı hocam :D

olmaz herhalde bir şey bayadır bilgisayara bozuk gözü ile bakıyorum :D 1 ay oldu toplayalı zaten çalışıyor normal bir şekilde bir sıkıntısı olmadığını biliyorum ama yine de net bir bilgi olmadığı için içim rahat değil tek sorun işlemci yamuktu düzelttim ekran kartında cw var sorun yaratırmı hocam :D
Yok, o sorun yaratmaz, ama sesi aşırı fazla ise garanti falan deneyebilirsin.

Yok, o sorun yaratmaz, ama sesi aşırı fazla ise garanti falan deneyebilirsin.
yok sesi fazla değil fan sesi ile aynı olduğu için pek sorun yaratmıyor değişime yollayacaktım ama uğraşma boş yere dediler değmez dediler ben de göndermedim değişime kullanıyorum bir problemi yok ta işlemci sadece kafamı kurcalıyor yine de içimi rahatlattın hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,687
Üyeler
190,624
Son üye
lnkylem
Geri