AMD 3600 UV konusunda yardım

Prime 95 işlemci killer. ama ben her şartta işlemcimin çalışabilmesini isterim. O yüzden en ağır testi yapmaktayım. Başka biri ''Oyunumu oynatsın yeter'' mantığı ile baktığı için OCCT öneriyorum yoksa onada Prime95 öneririm.
Post automatically merged:

Videoya gerek yok. rehber benim. ben anlatırım merak ettiğin şeyleri.
Şimdi, kaç derece kabul edilebilir?

X5460 ile oyunumu oynatsın yeter diyorum ama Prime95 ile tabiri caize işlemcinin içinden geçiyorum.

DFSbilgisayar adam artık anakartımı yolla.
''Bilmemne adam'' meselesi nerden çıktı sanırsam bi tane çiğköftecinin ''çocuk adam'' demesiyle başladı.
Tam bilmediğim için soruyorum.
Post automatically merged:

4.2 , 1.250 dene yerse yavaş yavaş düşürürsün

Ryzen Master den yapmanı öneririm sürekli BIOS a gir çık hem uğraştırır hemde bi sorun oluşursa bios sıfırlamayla uğraşırsın

Test olarak Aida64 Fpu seçili bi şekilde test yapmanı öneririm
Çoğu güncel anakart bir ayar tutmadığında kendini sıfırlar.
genelde Ram flck ayarını tuttamadığın zaman sıfırlamıyor kendini. Başka bir şekilde sıfırlama yapmama yapıyormu bilmiyorum ama işlemci kaynaklı sıfırlayamama sıkıntısı olmuyor.

''Bilmemne adam'' meselesi nerden çıktı sanırsam bi tane çiğköftecinin ''çocuk adam'' demesiyle başladı.
Tam bilmediğim için soruyorum.
1621520625332.png

Bu resme
1621520639921.png

Bu şekilde edit yapıldı ve böyle çıktı.

Cumartesi akşamı sipariş verdim anakartı 5 gündür kargoya veremediler hala çıldırıyorum.

Çoğu güncel anakart bir ayar tutmadığında kendini sıfırlar.
genelde Ram flck ayarını tuttamadığın zaman sıfırlamıyor kendini. Başka bir şekilde sıfırlama yapmama yapıyormu bilmiyorum ama işlemci kaynaklı sıfırlayamama sıkıntısı olmuyor
İşi garantiye alma açısından söyledim Ryzen Master kesinlikle sıfırlıyor ve Biosa gir çık yapmakta çok mantıklı değil zaten

Her türlü Ryzen Master dan yapması daha Sağlıklı ve Hızlı olur

İşi garantiye alma açısından söyledim Ryzen Master kesinlikle sıfırlıyor ve Biosa gir çık yapmakta çok mantıklı değil zaten

Her türlü Ryzen Master dan yapması daha Sağlıklı ve Hızlı olur
Bencede. Sadece bilgilendirme amaçlı sizin yorumunuzu alıntıladım.

Geri