Abovv mis gibi kazık. Sıvı soğutucu gereksiz anakart düşük kasa bum.Arkadaşlar böyle bir sistem alacağım sizce nasıl direk bu haliyle alayım mı?
(sıvı soğutucuyu ben ekledim)
Alıntıyı görüntüle
Dostum bu alınmaz ?Alınır kral hayırlı olsun ama ekran kartı seçeneğinde 12GB VRAM 4060 modeli var ise onu seçerek al yoksa da alınır.
Kral diğer sitelerde de bak hazır sistemlere hemen hemen aynı fiyatlarda ve alınır.Dostum bu alınmaz ?
Daha iyisi bulunur bu fiyataKral diğer sitelerde de bak hazır sistemlere hemen hemen aynı fiyatlarda ve alınır.
Evet abi alın örnek sistem kötü konu sahibinin attığı.Pahalı...
Şunu al geç.KIRAZOGLU-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EASTER-4060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarıdır. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Konu sahibinin attığı önbellek 35MB ve 32GB ram var sistemde ve de 1TB m2.ssd de var. Senin güzel dediğinde ise 16 ram 32MB önbellek 512GB m2 var ve de anakart 5100 olmasına rağmen 3200 takmışlar. Sen neye dayanarak bu yukarıda ki arkadaşın attığına konu sahibinin sistemden iyi dedin. Adam o fiyata alsa ram ve m2 eklese yine aynı fiyat veya daha fazla olacak.Evet abi alın örnek sistem kötü konu sahibinin attığı.
E zaten ekleme yapabilir.Konu sahibinin attığı önbellek 35MB ve 32GB ram var sistemde ve de 1TB m2.ssd de var. Senin güzel dediğinde ise 16 ram 32MB önbellek 512GB m2 var ve de anakart 5100 olmasına rağmen 3200 takmışlar. Sen neye dayanarak bu yukarıda ki arkadaşın attığına konu sahibinin sistemden iyi dedin. Adam o fiyata alsa ram ve m2 eklese yine aynı fiyat veya daha fazla olacak.
Kral ekleme yapmadan alsın işte onu diyorum 25k normal fiyat ki işlemci daha iyi konu sahibinin yolladığında.E zaten ekleme yapabilir.
Kanka çok pahalı grçen vatanda bu sisteme benzer 18.000e satıldı, biraz vatanın sitesini kontrol et bir kaç gün.Arkadaşlar böyle bir sistem alacağım sizce nasıl direk bu haliyle alayım mı?
(sıvı soğutucuyu ben ekledim)
Alıntıyı görüntüle