EmirDeniz15
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Bakabildiniz mi hocam?Kendi termal macununu kullandım değerleri ölçüp atarım pcye geçince açıkcası hiç bakmadım kaç w çekerken o sıcaklıkta olduğuna
Bakabildiniz mi hocam?Kendi termal macununu kullandım değerleri ölçüp atarım pcye geçince açıkcası hiç bakmadım kaç w çekerken o sıcaklıkta olduğuna
55 - 55.5 watt çekerken 58 dereceyi görüyor fanlar da 1200-1260 RPM civarındaydı AIDA64 testi yaptım 224xtnin daha performanslı olması lazım termal macunu mu yanlış sürdün acabaBakabildiniz mi hocam?
evet hocam yüksek ihtimal. eski macunu temizleyip mx4 sürün yayın cpuya düzelir t6 ultra çok sağlam soğutucut6 ultra kullanıyorum başlarda iyidi şuan PUBG de 75 80 arası geziyor. Acaba kaliteli macun yok ondan dolayı mı ısınmaya başladı
1 ay oldu sistemi alalı. Üzerindeki sürülü gelen termal macunu değiştirmedim sadece soğutucu montajını yaptım. MX4 sürüp öyle deneyeyim bide azalır belki.55 - 55.5 watt çekerken 58 dereceyi görüyor fanlar da 1200 RPM AIDA64 testi yaptım 224xtnin daha performanslı olması lazım termal macunu mu yanlış sürdün acaba
belki 1 aya benimki de öyle olur belli olmaz ben daha yeni taktım macundandır yüksek ihtimal1 ay oldu sistemi alalı. Üzerindeki sürülü gelen termal macunu değiştirmedim sadece soğutucu montajını yaptım. MX4 sürüp öyle deneyeyim bide azalır belki.
Adına sevindim valla daha ne olsunstok soğutucu ile kullanıyorum yeni sistem aldım yetiyor dersem kavga çıkar heralde![]()
aynen usta 1 ay oldu pchocası sistemini aldım 5600 rx6700 14kAdına sevindim valla daha ne olsun5600 mü var sende de
hayırlı olsun hocam güle güle kullanınaynen usta 1 ay oldu pchocası sistemini aldım 5600 rx6700 14k
teşekkür ederim maalesef monitör alamadım planım vardı işten çıkarıldım 60 fps 10 yıllık monitörle devamhayırlı olsun hocam güle güle kullanın2k mı 1080p mi tercih ediyosunuz
Hocam bende 5600 almayı planlıyorumda, soğutucu olarak; wrait prism var. Siz boşta ve oyunda sıcaklık ne kadar oluyor.Wrait prism ile kullanıyorum gayet yeterli oyunlarda
Şimdi ben de AIDA64 testi yaptım. 65 dereceyi gördü maksimum 57W çekerken. Fanlar da maksimum 1170 RPM oldu. Benimkiler daha az dönüyor ondan mı acaba? Kasam da mesh değil temperli cam onun da etkisi vardır.55 - 55.5 watt çekerken 58 dereceyi görüyor fanlar da 1200-1260 RPM civarındaydı AIDA64 testi yaptım 224xtnin daha performanslı olması lazım termal macunu mu yanlış sürdün acaba