ddr5 sistem toplama aşamasındayım ve aklımda şu an 7600x ya da 7500f alıp kullanmak var ama 9000 serisi de yolda geliyor. ne yapmak daha mantıklı idarelik 7500f alıp ilerde 9000 serisine yükseltmek mi yoksa 7600x alıp kullanmaya devam etmek mi?
hiç işlemci almayıp bekleyeyim mi daha mı mantıklıYeni işlemciler bu ayın ortasında çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam bence beklenebilir
sen bilirsin hocam tamamen senin tercihin fiyatını beğenirsin keşke alsaydım diyebilirsin belki pahalı çıkar iyi ki zam gelmeden beklemeden almışım diyebilirsin karar seninhiç işlemci almayıp bekleyeyim mi daha mı mantıklı
ne olacağını kestiremiyorum ki bilsem zaten sormadan danışmadan yaparım kimse ne olacağını kesin bilmiyorsen bilirsin hocam tamamen senin tercihin fiyatını beğenirsin keşke alsaydım diyebilirsin belki pahalı çıkar iyi ki zam gelmeden beklemeden almışım diyebilirsin karar senin
%50 %50 sen seç (ben olsam beklerdim)ne olacağını kestiremiyorum ki bilsem zaten sormadan danışmadan yaparım kimse ne olacağını kesin bilmiyor
o zaman da bütçem yetmiyor diğer parçalara 7600x 6000 liraya var 7800x3d en kötüsü 12k şu an ikinci elde de yok hiç uyguna satan7800x3d al geç.