Neler Yeni

Öneri AMD anakart önerisi 630tl bütçe

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
Bütçe
630
Anakarti Corsair delta RGB ye takacağım şuan almış olduğum b450m h gigabyte ı iade ettim fan soketlerinden ve RGB desteğinin olmamasından dolayı 630tl bütçe ile RGB desteği olan fan girişlerinde sıkıntı olamayan ve mümkünse Asus anakart önerebilir misiniz

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu bütçede dedikleriniz imkansız. En çok giriş çıkışı olan, normal bir B450M Pro 4 zaten, o da bütçenin hayli üstünde.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Anakarti Corsair delta RGB ye takacağım şuan almış olduğum b450m h gigabyte ı iade ettim fan soketlerinden ve RGB desteğinin olmamasından dolayı 630tl bütçe ile RGB desteği olan fan girişlerinde sıkıntı olamayan ve mümkünse Asus anakart önerebilir misiniz
Bu bütçeye göre zor hocam

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında 10 ay önce filan 850 dolara PC toplama videosu vardı donanım arşivinin onda RGB fanlar çalışıyordu kullandığı kartta b450m s2h vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya sormak istediğim bir diğer soru benim aldığım kasada 4 adet fan var ve anakartta 2 tane var bunları nasıl o iki alana yerleştirecegim

Sys fan yuvası var sadece ve kasanın içinden fan çoklayici çıkmadı

Kasanın fanlarını montajliyamiyorum video vs bakıyorum benim kasanın videosu yok dellendim olduğum yerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom