Merhaba Arkadaşlar Kendimce Sistem Topladım Bir Yanlış Eskik Varmı Birde Siz Bakın İstedim
TOPLAM:6197TL tutuyor Birde Hazır Sistem Buldum Onun İşlemcisi Galiba Benim Hazirladiğim' dan çok az düşük sizce bunu topliyimmi yoksa uğraşmıyım bununumu alıyım aynı paraya denk geliyor
AMD Ryzen™ 5 4600G, 6 Çekirdekli, 12 Dişli Kilitsiz Masaüstü İşlemci Wraith Stealth Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen™ 5 4600G, 6 Çekirdekli, 12 Dişli Kilitsiz Masaüstü İşlemci Wraith Stealth Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
MSI A320M-A PRO AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX Gaming Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance TLTYD416G3200HC16FDC01 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance TLTYD416G3200HC16FDC01 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
GAMEFORCE Cold 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMEFORCE Cold 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
TOPLAM:6197TL tutuyor Birde Hazır Sistem Buldum Onun İşlemcisi Galiba Benim Hazirladiğim' dan çok az düşük sizce bunu topliyimmi yoksa uğraşmıyım bununumu alıyım aynı paraya denk geliyor
AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com