AMD 5 5600 ve Rtx4060ti lı sistem alınır mı?

İşlemci nerde
Geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostumm işlemci ne acaba eliniz de mi var ?

Ha pardon ryzen 5 5600 müş. Hazır sistem olarak baksak daha uyguna gelebilir. Komple ddr4 olur yalnız.
Evet hazır sistem daha uygun ama ben ddr5 olmasını istedim ondan dolayı tek tek topladım ve ddr4 lü hazır sistemle aralarında çok fazla bir fark yoktu

Geldi

Evet hazır sistem daha uygun ama ben ddr5 olmasını istedim ondan dolayı tek tek topladım ve ddr4 lü hazır sistemle aralarında çok fazla bir fark yoktu
Hemen size fikir açısından bi kaç hazır sistem atayım. Başlıkta 4060ti yazıyor fakat linkte ki düz 4060 bu arada.

5600 o anakart ram ile çalışmaz uyumsuz olmuş parçalar

5600 o anakart ram ile çalışmaz uyumsuz olmuş parçalar
Hah bir de tam bilmediğimden yazamadım işlemci AM4 işlemci fakat anakart AM5 yani arkadaşın dediği gibi uyumsuz.

Hah bir de tam bilmediğimden yazamadım işlemci AM4 işlemci fakat anakart AM5 yani arkadaşın dediği gibi uyumsuz.
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...c-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/

Uygun fiyatlı böyle bi sistem bulabildim vatanda da var fakat sadece mağaza stoklu.AM5 sistem isterseniz ryzen 5 7500f gainward rtx 4060 lı bir sistem de var onun fiyatı ise 26.400TL.

Son düzenleme:

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...c-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/

Uygun fiyatlı böyle bi sistem bulabildim vatanda da var fakat sadece mağaza stoklu.AM5 sistem isterseniz ryzen 5 7500f gainward rtx 4060 lı bir sistem de var onun fiyatı ise 26.400TL.
Knk 26.400 TL olan sitemi atsana sana zahmet

Knk 26.400 TL olan sitemi atsana sana zahmet

Dur lan yanlış attık buda vatan mağazasında dostum.

Bunda link atamıyom forum da yasak sj linki atmak.
Screenshot_20240616-013508_Chrome.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,465
Üyeler
183,433
Son üye
redboxer82
Geri