RX 7800XT R7 9700X sistem nasıldır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
5060 ti güçsüz rx 9070xt v rtx 5070 olsaymış daha mantıklı olurmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aa pardon

peki niye 9000 veya 5000 serisi ham güçe önem veriyorumda
saf guc maalesef eskide kaldi. dlss ve fsr en son versiyonlari sadece son nesil kartlarda calisiyor. 5060 ti techpowerupa gore 7800xtden daha zayif gozukse de yazilimdan dolayi one geciyor. ozellikle zorunlu rtx barindiran oyunlarda faydasi olacaktir.

ilk mesajimda da yazmistim. 2. el ekran karti tercih edecekseniz sistemi ona gore sekillendirebiliriz.

saf guc maalesef eskide kaldi. dlss ve fsr en son versiyonlari sadece son nesil kartlarda calisiyor. 5060 ti techpowerupa gore 7800xtden daha zayif gozukse de yazilimdan dolayi one geciyor. ozellikle zorunlu rtx barindiran oyunlarda faydasi olacao
saf guc maalesef eskide kaldi. dlss ve fsr en son versiyonlari sadece son nesil kartlarda calisiyor. 5060 ti techpowerupa gore 7800xtden daha zayif gozukse de yazilimdan dolayi one geciyor. ozellikle zorunlu rtx barindiran oyunlarda faydasi olacaktir.
o zaman 5070 mantıklı

Kasaya önem verin hocam.
Kasa PSU kadar önemli bir parça
Hava akımı, fan kalitesi, kablolama ürünlerin uzun vadede sağlığını koruyan en önemli şey.

ilk mesajimda da yazmistim. 2. el ekran karti tercih edecekseniz sistemi ona gore sekillendirebiliriz.

7800 XT şuan 5060 TI'dan da 9060 XT'den de daha güçlü bir kart.

Ama 9070 XT'ye gelen yazılım desteği 9060 XT içinde gelebilir.
Gelmese bile 9060 XT;
Daha az TDP ile daha verimli çalışan,
Daha az ısınan,
Daha güncel teknolojiye sahip bir kart.

Ben olsam 9060 XT alırdım bu yüzden.

Son düzenleme:
dlss in çok fazla oyunda gelmesinin nedeni nvidianın oyun sektörüne mühendis götürüp oraya da yatırım yapmasıymış dlss koymak için ileriki dönemlerde bırakıyormuş o mühendisler oyunun kendine kalıyormuş bu arada fsr yeni oyunlara geliyo mafiada falan var

9070 xt alacak olursanız psu falan çok stabil istiyor haberiniz olsun a segment yani hiç olmazsa b b+

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri