Neler Yeni

AMD artık güvenilir mi ?

Axzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tarık
Merhabalar
Bu aralar sistem toplamak istiyorum ve sistemimde msi'ın gaming x gtx1660ti ekran kartını almak istiyorum ta ki amd'nin rx 5600 xt ekran kartının özelliklerini ve performansını öğrenene kadar.Bu durumdan sonra msi gaming x rx5600 xt ekran kartını almaya karar verdim lakin içimde küçük bir şüphe uyandı "amd artık güvenilir mi? ". Bunun konu için faydalı cevaplarınızi bekliyorum.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Merhabalar
Bu aralar sistem toplamak istiyorum ve sistemimde MSI'ın gaming x gtx1660ti ekran kartını almak istiyorum ta ki AMD'nin rx 5600 xt ekran kartının özelliklerini ve performansını öğrenene kadar.Bu durumdan sonra MSI gaming x rx5600 xt ekran kartını almaya karar verdim lakin içimde küçük bir şüphe uyandı "AMD artık güvenilir mi? ". Bunun konu için faydalı cevaplarınızi bekliyorum.
Fazlasıyla güvenli [emoji16]

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
güvenilir ancak o ekran kartı fiyatı arttı bi indirim falan bulursan iyi olur

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Merhabalar
Bu aralar sistem toplamak istiyorum ve sistemimde MSI'ın gaming x gtx1660ti ekran kartını almak istiyorum ta ki AMD'nin rx 5600 xt ekran kartının özelliklerini ve performansını öğrenene kadar.Bu durumdan sonra MSI gaming x rx5600 xt ekran kartını almaya karar verdim lakin içimde küçük bir şüphe uyandı "AMD artık güvenilir mi? ". Bunun konu için faydalı cevaplarınızi bekliyorum.
İşlemci konusunda AMD güvenilir.

Negron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Muhammet efe
Güvenilir, rahatlıkla alabilirsin.

Toroslu

80+ Bronze
Eskiden de güvenilirdi sadece CPU diye çekirdekli, tensorlü soba satıyorlardı.

Top Bottom