Bütçe?PC toplayacağım apu sistem olacak hangi işlemci ddaha yğksek fps verir csgo gta5 volorant
sadece işlemci önerisi dedim bütçe ikisi arasıBütçe?
knk apu hangisi daha iyi dedimİkisi de alınmaz.
ama knk amd a8 9600 4çekirdek 6çekirdek te gpu var ikisi arasında bu yüzden kaldım?3000g al o am4 soket b450 falan alırsan ileride kolayca değiştirirsin
Ama ileride değiştirmek istersin anakart masrafı yapmazsın hangisi daha iyi tam bilmiyorum tabi de çekirdek demek illaki oyunda daha iyi demek değil youtube dan oyun performans karşılaştırmasına bakmalısın kesinlikleama knk amd a8 9600 4çekirdek 6çekirdek te gpu var ikisi arasında bu yüzden kaldım?
Ama ileride değiştirmek istersin anakart masrafı yapmazsın hangisi daha iyi tam bilmiyorum tabi de çekirdek demek illaki oyunda daha iyi demek değil youtube dan oyun performans karşılaştırmasına bakmalısın kesinlikle
Güzel alabilirsin işini görücektirilerde geliştirmek istediğim için bu anakartı alacağım
Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 PCI-E Anakart
A8 9600 AM4.Ama ileride değiştirmek istersin anakart masrafı yapmazsın hangisi daha iyi tam bilmiyorum tabi de çekirdek demek illaki oyunda daha iyi demek değil youtube dan oyun performans karşılaştırmasına bakmalısın kesinlikle
Apu toplanmamalı.ilerde geliştirmek istediğim için bu anakartı alacağım
Biraz daha verip bunu öneririm. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,408189054.htmlilerde geliştirmek istediğim için bu anakartı alacağım