Ciddiye alma yukarıda RTX2070 yazmıştım.Buda famboyluk ne anladım bu işten
Sen adeta AMD e tapıyorsun.ne yapıyorsanız yapın karışmam ama AMD yide ezdirmem
dinden çıkarıcaksın yaCiddiye alma yukarıda RTX2070 yazmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen adeta AMD e tapıyorsun.
Ben Nvidia fanboyu falan değilim hiçbir şeyin fanboyu değilim ne Nvidia ne İntel ne Amd umrumda ama sen gıcık bir fanboysun hemde çok gıcık bir fanboysun.dostum daha bu gün DA da haber yapıldı güncelleme ile artık tam 2070s rakibi oldu diye verilere bak verilere
Mesaj otomatik birleştirildi:
NVIDIA fanboyları hiç bir şeyi kabullenmiyor
düzgün konuşBen Nvidia fanboyu falan değilim hiçbir şeyin fanboyu değilim ne Nvidia ne İntel ne Amd umrumda ama sen gıcık bir fanboysun hemde çok gıcık bir fanboysun.
Arkadaş o kadar düşmansanız birbirinize engelleyinBen Nvidia fanboyu falan değilim hiçbir şeyin fanboyu değilim ne Nvidia ne İntel ne Amd umrumda ama sen gıcık bir fanboysun hemde çok gıcık bir fanboysun.
doğruları söylüyoruz adam ne dicek 5700xt 2070s e eşit değil mi dicekBence @Abdullah Hacıgül ''AMD Fanboyları'' diyede bir video çekmeli.
Evet çünkü degil.doğruları söylüyoruz adam ne dicek 5700xt 2070s e eşit değil mi dicek
avukatıyım para alıyorum övünceamd nin avukatımısın nesisisn fanboyluk yapma bi adres ver senle tartışalım.
İşlemci AMD, ekran kartı Nvidia deyip geçeceksin.Bence @Abdullah Hacıgül ''AMD Fanboyları'' diyede bir video çekmeli.