Rx 470 te nolcak hocam ?beyler amd alcam la rx470 korkutmayin beni![]()
tabikide alınmaz
kanka oyun falan oynucam o kadar hatta benchmark testini atayımRx 470 te nolcak hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden kanka yoksa hataları mi yazılımsal hataları mi .d
Driver silme-yükleme biraz bios bilgisi v.s bilgilere ihtiyacınız olur yüksek ihtimalne gibi uğraşırım
Yani kesin uğraşacaksınız diye bir şey yok bu biraz şans işi mesela ben xfx swift 3 fanlı rx6700xt li bir sisteme sahibim kartın tek sorunu coil whine yapması ki bu sanırım kart üreticisi ile daha çok alakalı onun dışında Allah'a şükür wattmandir siyah ekrandır mavi ekrandır felan yaşamadım kartın sıcaklık değerleride gayet normal şu anda karttan çok memnunum ama belki ben alırım sorun çıkmaz başkası alır sorun çıkar dediğim gibi bence biraz şans da işin içine biniyoruğraşamam ya zaten yeni pc alıcam uğarşacaksam hiç almiyim yani
bahsettiğiniz hata nedir çok sıkıntı yaratıyor muYani kesin uğraşacaksınız diye bir şey yok bu biraz şans işi mesela ben xfx swift 3 fanlı rx6700xt li bir sisteme sahibim kartın tek sorunu coil whine yapması ki bu sanırım kart üreticisi ile daha çok alakalı onun dışında Allah'a şükür wattmandir siyah ekrandır mavi ekrandır felan yaşamadım kartın sıcaklık değerleride gayet normal şu anda karttan çok memnunum ama belki ben alırım sorun çıkmaz başkası alır sorun çıkar dediğim gibi bence biraz şans da işin içine biniyor
teşekkürler5700xt kullanıyorum son sürümlerle watman bitti sayılır 4-5 aydır hiç yemedim
Coil whine ekran kartının bazen yük bindiğinde cızrıtı gibi ses çıkarması durumudur ekran kartına hiçbir zararı yoktur üstelik performans kaybınada pek sebep olmaz ben kasayı aşağıda kullanıyorum ve ses beni pek rahatsız etmiyor ama eğer sese çok duyarlıysanız ekran kartınızı almadan önce üreticisini(asus,msi,gigabyte,xfx,sapphire v.s) ve alacağnız modelini araştırıp bu tarz sorunlar olup olmadığına bakabilirsiniz.bahsettiğiniz hata nedir çok sıkıntı yaratıyor mu
teşekkürler
Sapphire pulse rx6700 kartım var yazdığınız sorunların hiç birini yaşamadım bence AMD kesinlikle alınır paranın hakkını veriyor.