Neler Yeni

Amd ekran kartı alınır mı??

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
Arkadaşlar ben amd almak istiyorum vram avantajı vs var ama driver sorunları vs varmış ondan dolayı almak istemiyorum sizce almalımıyım (rx 7900xtx alıcam yada 4080)
Kim çıkarıyor bunları Fiyat performans kategorisinin sahibidir Amd tabi ki alınır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Hacı
@codcubiri @ConquerorXIV 4k oynıyacağım 4k 144 hz 18kya beğenmiştim birtane monitör nezaman konuştuk hatırlayamadım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

niye direk öyle dedinki hiçmi alınmaz
18 Yıldır AMD kullanıyorum usandım artık! Bundan sonraki kartımı Nvidia alacağım...
Bütçen yetiyorsa AMD ye bulaşmayıp, Basıp Parayı Nvidia alacaksın!

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,565
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
18 Yıldır AMD kullanıyorum usandım artık! Bundan sonraki kartımı Nvidia alacağım...
Bütçen yetiyorsa AMD ye bulaşmayıp, Basıp Parayı Nvidia alacaksın!
Eski laptopta ATI ekran karti vardi onda sorun var miydi yokmuydu belli degildi zatende onun disinda 1 kere amd kart kullandim ve kullanmaya devam ediyorum cidden bezdiriyor. O kadar yuksek butcelerde AMD isine girmeye hic gerek yok. Sirf performans icin gereksiz bana gore. Her sey performanstan ibarette degil. He alana saygim var alipta sorunsuz kullaniyorsan ne mutlu sana ayni fiyata daha performansli bir urun almissin. Ama dusuk butceler harici amd kartli sistem onermiyorum genelde. Size katiliyorum bu konuda butcen yetiyorsa AMD isine girmeyi dogru bulmuyorum kendimce.

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mazlum Pınar
Driver sorunu falan yok. Kim diyorsa yalan söylüyor. Dandik, yetersiz PSU alıyorlar, uyumsuz, bozuk sistem parçası takıyorlar ve AMD uyarı veriyor diye sorun ekran kartında zannediyorlar. Alınır kardeşim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1.5 sene AMD kart kullandim, 1 tane problem yasamadim. Nvidia laptoba gectim ilk gunden FPS problemleri yasadim :D

The Semih

80+ Gold
Driver sorunu falan yok. Kim diyorsa yalan söylüyor. Dandik, yetersiz PSU alıyorlar, uyumsuz, bozuk sistem parçası takıyorlar ve AMD uyarı veriyor diye sorun ekran kartında zannediyorlar. Alınır kardeşim.
AMD Watmann sorunu Globalde bilinen bir sorun kimse yalan söylemiyor

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,565
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Aynen driver sorunu falan yok. Sirf sen sorunsuz kullaniyorsun diye sorunsuz olmuyor ya da sirf ben sorun yasiyorum diye sorunlu da olmuyor sans isi. Wattman hatasi icin dediklerin gecerli genelde PSU yuzunden oluyor. Ama tek sorun wattman degil ki. Oyunlarda optimizasyon sorunlari var. Ustune driverlar sikintili bu bir gercek. Driver guncelliyorum bir bakmisim FPS yerlerde. Sonra geri eski surume geciyorum. He bu cozulebilir bir sey. Ama amaci oyun oynamak olan biri bunlarla ugrasmak istemez. Insani biktiriyor yani oyunlardan soguyorum. Hazir butcesi varken AMD almak sacma bence tabi herkesin kendi bilecegi is. Ben kendi fikirlerimi soyluyorum. Bir daha katiyen AMD kart almamakta da kararliyim. Keske zamaninda 6600 yerine 2060 alsaydim diyorum.

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar ben amd almak istiyorum vram avantajı vs var ama driver sorunları vs varmış ondan dolayı almak istemiyorum sizce almalımıyım (rx 7900xtx alıcam yada 4080)
RTX 4080 alacak bütçen varsa AMD alman için sebep yokki, AMD f/p kartı yani bütçe kısıtlıysa yöneliyorlar hazır sistemlerde çok avantajlı. NVIDIA direkt yapayzeka + Render işleri + Oyunlarda tepe düzeyinde şu anda.

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
AMD sakın alma bilgisayardan soğutur nvida al kafan rahat olsun
AMD alırsan da bi nevi kumar oynamış olursun

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Bende hem nvidia hem amd kasa var. Amd kanser eder adamı, oyunun ortasında sebepsiz yere oyundan atar, canı isterse siyah erkan verir, adrenallin programından ne kadar voltaj, fan ayarı yapsan da bi bakmışsın tüm ayarları resetler. Paran var ama yine de dert sahibi olmak istersen amd alabilrsin.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,565
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri