Neler Yeni

Yardım AMD ekran kartı ile mangal keyfi...

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür
test yapsana dedin kanka senin için indirdim söylsene bu uygulamada hangisi ekran kartı ne ayarı yapacam seni bekliyorum yukarı attım ss
1dk indiriyorum bende bakacağım 3D den olacakta hangisi hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bekle yüke sokayım
boşta 53 derece çalışan kartı foto atıp benim ki ısınmıyor diyorsun sonra ben 39 derece ile boşta atan kart atınca yük altına sokayım diyorsun :D ne yapayım senin bana vereceğin veriyi...

Amd34

80+ Silver

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür
Bu değerler yükte mi?
evet

Bu değerler yükte mi?
yük altında olmadan

Screenshot_2.png

Amd34

80+ Silver

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
1dk indiriyorum bende bakacağım 3D den olacakta hangisi hatırlamıyorum

boşta 53 derece çalışan kartı foto atıp benim ki ısınmıyor diyorsun sonra ben 39 derece ile boşta atan kart atınca yük altına sokayım diyorsun :D ne yapayım senin bana vereceğin veriyi...
kardeş asus dual 55 üstüne çıkmadan faan açmıyor benimki öyle yani sen at bi hangisinde test edecem hadi

Kyuma

80+ Bronze
4060 alacak adamın bunları söylemesi çok saçma :D en çöp seri kartı kullanıyorsunuz gelip burda laf yapmanız hata
4060 kullanıyorum bütçem ona yetti emin ol daha fazla bütçem olsa bile gidip nvidia alacağım 3 kartını kullandım elimde patlad. aynı elektrik motoru gibi bu kartlar ilk başta performans verirken uzun vadede elde kalma garantili senin 7900gre çok dayanmaz söyliyeyim

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür

Amd34

80+ Silver
4060 kullanıyorum bütçem ona yetti emin ol daha fazla bütçem olsa bile gidip nvidia alacağım 3 kartını kullandım elimde patlad. aynı elektrik motoru gibi bu kartlar ilk başta performans verirken uzun vadede elde kalma garantili senin 7900gre çok dayanmaz söyliyeyim
:D niye dayanmasın sana kullandığım amd kartları listelemek istemiyorum full amd kullandım en az 10 model ve hepsi sıkıntısız rx 500 serisi hariç

3d standartı seçip starta basın 15 dakika çalışsın.

stres teste sokmuyorum cs 2 de böyle veriyor.

Farklı bi oyuna girip oyun için atar mısın ve kasanın fotoğrafını ekler misin hava akışı umarım akvaryum değildir kasan

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş

stres teste sokmuyorum cs 2 de böyle veriyor.
şuan çalışıyor bak fanlar yeni çalıştı adama laf etme asus dual farklı :D 55 üstüne çıkmadan fan açmıyor

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür
:D niye dayanmasın sana kullandığım amd kartları listelemek istemiyorum full amd kullandım en az 10 model ve hepsi sıkıntısız rx 500 serisi hariç

Farklı bi oyuna girip oyun için atar mısın ve kasanın fotoğrafını ekler misin hava akışı umarım akvaryum değildir kasan
akvaryum kasa değil. Kasa da toplam 6 fan var, 1 tane kule tipi soğutucu var mesh kasa

Marvel spiderman de hotspot 100u geçiyor ve bir tık daha da ısınıyor.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
akvaryum kasa değil. Kasa da toplam 6 fan var, 1 tane kule tipi soğutucu var mesh kasa

Marvel spiderman de hotspot 100u geçiyor ve bir tık daha da ısınıyor.
yayın açıyım mı 3 dk oldu 57 derece 18 aylık kart toz dolu kasa bir kere temizlemedim

Kyuma

80+ Bronze

işte anlamadığım nokta şu amd fason mal gibi kiminde sıkıntısız kiminin başını ağrıtıyor senin tecrübelerin ile sen kullan amd sende sorun çıkmamış ama ben 3 kart yüzünden hater oldum aynısı senin başına gelse aynı şekil sende hater olurdun.

Top Bottom