Kayıt ve yayına gir sol alttan gelişmiş ayarlar de görürsün zaten.Beyler ben AMD XFX rx5600 kullanıyorum bilgisayar el capitan amdnin kendisinde valorantta kayıt aldığımda 29-30 fos kayıt alıyor bunu nasıl düzeltebilirim
Kayıt değil, klip almak istiyorum. Buda mevcut mudur?AMD'nin kendi kaydetme özelliği var zaten.
Rx 6400Hangi ekran kartı kanka?
Kayıt al kesersin klip zaten odur.Kayıt değil, klip almak istiyorum. Buda mevcut mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rx 6400
Son 30 veya 15 saniyeyi kaydedebiliyorsun kanka. Ama video içinden almak istiyorsan kırpabilirsin.Kayıt değil, klip almak istiyorum. Buda mevcut mudur?
Rx 6400
Xboxgame bar gibi programlar ile bir tuşa basıp son 1 dk yı otomatik kaydediyor hic kayıt yapmana gerek kalmadan. Bundan bahsediyorum.Kayıt al kesersin klip zaten odur.
Rx 6400 ve Rx 6500xt modellerinde encoder yok. Yani ekran kartı üzerinden kayıt alamıyorsunuz, ayrıca amd radeon relive desteğide yok maalesef.Kayıt değil, klip almak istiyorum. Buda mevcut mudur?
Rx 6400
Hangi program ile yapabiliyoruz son 30 saniyeyi kaydetmeyi?Son 30 veya 15 saniyeyi kaydedebiliyorsun kanka. Ama video içinden almak istiyorsan kırpabilirsin.
İşlemcim i3 12100f.. İşlemci üzerinden klibi hangi program ile alabilirim ?Rx 6400 ve Rx 6500xt modellerinde encoder yok. Yani ekran kartı üzerinden kayıt alamıyorsunuz, ayrıca amd radeon relive desteğide yok maalesef.
İşlemci üzerinden kayıt alabilirsiniz sadece