NightWish2434
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hd5650'yi ilk defa duydum, o konuya girmeden,Yok wattman değil. Driver güncellemesi geldi diye bana AMD 'nin uyg. Bildirim geldi neyse işte indirdim kurdum PC de görüntü gitti gelmedi neyse onu düzelttim. FPS değerleri yarıya indi bı baktım driverları silmiş tekrar yüklememiş ben manuel bir şekilde yükledigim zaman siyah ekran alıp güvenli modda açıp sürekli silmek zorunda kaliyordum artık dayanamadım bilgisayarciya götürdüm oda yapamamış.sonra ben biraz 2-3 saat denedim sonunda oldu (HD 5650)
Rx590 211w çekiyor 6700xt 230w çekiyorKanka Biliyoruz Bilmeden Konuşmuyoruz Şuan Nvida Ekran Kartı Konusunda Teknoloji Olarak Amd Yi Geçiyor Teknoloji Hariç Bazı Konularda Da Biz Amd Yi Kötülemiyoruz gercekleri söylüyoruz fsr dlls nin arkasında kalıyor Amd Nin Yıllardır Çözülmeyen Driver Ve Watman Hataları Çözülemiypr amd gereksiz Çok Isınıyor Ayrıca Rx590 2019 Da Çıkmış Kart 211 Watt Çekiyor Rxt4090 300 Felan İkisinin Gücü Arasında Dağlar Kadar Fark Var Ama Nvida Herşeyde Geçiyor Amd Nin De İyi Yönleri Var İşlemci Konsunda Ama Şahsen Ben Yeni Bilgisayar Topladım Gittim Ekran Nvdia Aldım İşlemci Ryzen 5 5500 Aldım Amd İyi islemci Konsunda İntelle Yarışabiliyor Ama Nvdia İle Asla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Watman Veya Ekranın Kendiliğinden Kapanması Vb Bir Sürü Sorun İşte
Yıllarca kullanıp wattman almayanlarda var ben daha AMD ekran kartı elime sürmemiş adamın temiz kurulum ve sorunsuz sürüm indirince bir şey olmuyor diye biliyorum ve bu forumun altına birsuru kişi böyle yazdı. Bence tarafsız olmak gerekirse AMD daha iyi f/p olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yığılma oldu iki tarafın fanboylarındanda nasihat alıyorumabim bu forum da şöyle sorular sormayın işte yav
hali görüyorsunuz
Son düzenleme: