Neler Yeni

AMD EKRAN KARTI KULLANIP SORUN YAŞAMAYAN VAR MI?

NightWish2434

80+ Silver
Yok wattman değil. Driver güncellemesi geldi diye bana AMD 'nin uyg. Bildirim geldi neyse işte indirdim kurdum PC de görüntü gitti gelmedi neyse onu düzelttim. FPS değerleri yarıya indi bı baktım driverları silmiş tekrar yüklememiş ben manuel bir şekilde yükledigim zaman siyah ekran alıp güvenli modda açıp sürekli silmek zorunda kaliyordum artık dayanamadım bilgisayarciya götürdüm oda yapamamış.sonra ben biraz 2-3 saat denedim sonunda oldu (HD 5650)
Hocam hd5650'yi ilk defa duydum, o konuya girmeden,
Kanka Biliyoruz Bilmeden Konuşmuyoruz Şuan Nvida Ekran Kartı Konusunda Teknoloji Olarak Amd Yi Geçiyor Teknoloji Hariç Bazı Konularda Da Biz Amd Yi Kötülemiyoruz gercekleri söylüyoruz fsr dlls nin arkasında kalıyor Amd Nin Yıllardır Çözülmeyen Driver Ve Watman Hataları Çözülemiypr amd gereksiz Çok Isınıyor Ayrıca Rx590 2019 Da Çıkmış Kart 211 Watt Çekiyor Rxt4090 300 Felan İkisinin Gücü Arasında Dağlar Kadar Fark Var Ama Nvida Herşeyde Geçiyor Amd Nin De İyi Yönleri Var İşlemci Konsunda Ama Şahsen Ben Yeni Bilgisayar Topladım Gittim Ekran Nvdia Aldım İşlemci Ryzen 5 5500 Aldım Amd İyi islemci Konsunda İntelle Yarışabiliyor Ama Nvdia İle Asla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Watman Veya Ekranın Kendiliğinden Kapanması Vb Bir Sürü Sorun İşte
Rx590 211w çekiyor 6700xt 230w çekiyor :D
Yıllarca kullanıp wattman almayanlarda var ben daha AMD ekran kartı elime sürmemiş adamın temiz kurulum ve sorunsuz sürüm indirince bir şey olmuyor diye biliyorum ve bu forumun altına birsuru kişi böyle yazdı. Bence tarafsız olmak gerekirse AMD daha iyi f/p olarak.

abim bu forum da şöyle sorular sormayın işte yav

hali görüyorsunuz
Yığılma oldu iki tarafın fanboylarındanda nasihat alıyorum

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Hocam hd5650'yi ilk defa duydum, o konuya girmeden,

Rx590 211w çekiyor 6700xt 230w çekiyor :D
Yıllarca kullanıp wattman almayanlarda var ben daha AMD ekran kartı elime sürmemiş adamın temiz kurulum ve sorunsuz sürüm indirince bir şey olmuyor diye biliyorum ve bu forumun altına birsuru kişi böyle yazdı. Bence tarafsız olmak gerekirse AMD daha iyi f/p olarak.

Yığılma oldu iki tarafın fanboylarındanda nasihat alıyorum
Ben Fanboy Değilim Bu Gün Ekran Kartı Aldım Normalde rx590 alacaktım 2250 TL Ye Sahibinden Ama Araştırdım Herkes Dedi Driverlar Sorun Çıkarıyor + Watman Hatası Var + Amd Almak İçin Sebep Yok Gittim Gtx 1660 Süper Buldum 2750 Ye Onu Aldim Ve Baktım Herkes Daha İyi Yapmışsın dedi Teknoloji Olsun Optimizasyon Olsun Driver Olsun Isınma Olsun Nvdia Daha İyi İyikide Üstüne 400 Koyup Nvdia Almışım

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Soru biraz absürt farkındayım ama 1 kere alacağım için sormak istedim. şuan beklemedeyim zaten gaming gen saçma bir şekilde zam yaptı mantis 6700xt ye.
şimdi soruma döneyim, fiyat olarak 3060 ile 6700xt arasında belli bir fark yok ama performans olarak var maalesef. her oyunda dlls, ray tracing gibi şeylerde kullanılmadığı ve benimde yüksek ihtimalle en çok valorant oynayacağımı göz önüne alarak. sizede sormak istiyorum. bahsettiğim modellerde AMD mi NVİDİA mı?
3 Sene r7 240 kullandım 1 kere sorun yaşadım. Onda da pc yi açtığımda driver yoktu bir daha bu problemle karşılaşmadım

NightWish2434

80+ Silver
Ben Fanboy Değilim Bu Gün Ekran Kartı Aldım Normalde rx590 alacaktım 2250 TL Ye Sahibinden Ama Araştırdım Herkes Dedi Driverlar Sorun Çıkarıyor + Watman Hatası Var + Amd Almak İçin Sebep Yok Gittim Gtx 1660 Süper Buldum 2750 Ye Onu Aldim Ve Baktım Herkes Daha İyi Yapmışsın dedi Teknoloji Olsun Optimizasyon Olsun Driver Olsun Isınma Olsun Nvdia Daha İyi İyikide Üstüne 400 Koyup Nvdia Almışım
Ömründe AMD kart kullanmamissin ki

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
amd kullanmamışın

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Valla 3 tane kartı teste soktum 5 saat falan kullandım birini diğerlerini 1 saat falan sorunsuz

Rx 570 hepsi

0W3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer Beyazkılınç
bi ara harbiden çok fazla wattman hatası veriyordu bayadan beridir birtane bile hata almadım ama eğer hard bi overclock yaparsan tekrar verir

Redshift

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Esad
Soru biraz absürt farkındayım ama 1 kere alacağım için sormak istedim. şuan beklemedeyim zaten gaming gen saçma bir şekilde zam yaptı mantis 6700xt ye.
şimdi soruma döneyim, fiyat olarak 3060 ile 6700xt arasında belli bir fark yok ama performans olarak var maalesef. her oyunda dlls, ray tracing gibi şeylerde kullanılmadığı ve benimde yüksek ihtimalle en çok valorant oynayacağımı göz önüne alarak. sizede sormak istiyorum. bahsettiğim modellerde AMD mi NVİDİA mı?
5700xt kullandım watman hatası aldım sonrasında 6900xt ye geçtim yine watman hatası aldım ama bir şekilde düzeldi şuan 5700xt ye göre daha kararlı çalışıyor

AMD CANDIR

NightWish2434

80+ Silver
5700xt kullandım watman hatası aldım sonrasında 6900xt ye geçtim yine watman hatası aldım ama bir şekilde düzeldi şuan 5700xt ye göre daha kararlı çalışıyor

AMD CANDIR
PSU hangi marka acaba?

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
22.5.1 de valorant da driver çöküyordu 22.10.2 kurdum çiçek gibi ilk kez bu kadar stabilliğini gördüm

NightWish2434

80+ Silver

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Boyle konulara bayiliyorum her 2 gunde bir de aciliyor cok iyi