Neler Yeni

AMD EKRAN KARTI KULLANIP SORUN YAŞAMAYAN VAR MI?

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Nvidia kartlar içinde açılan konu çok diğer forumlarda dahil ama özellikle girip bakıyorum amd fanları dalıp nefret kusmuyor o konulara fakat amd konusu açılınca nvidia fanları girip nefret kusuyorlar. Neden ? Bu duruma anlam veremiyorum ben. Bu kusulan nefret yeni alıcıların da kafasını kurcalıyor. Başlığa cevap vereyim ben hem rx 5700 kullandım hemde rx 6600, driver sorunu da yaşamadım başka bir sorunda. Şu an rx 5700 kullanıyorum son beta driverla, her zaman güncel beta kullanırım sorun da yaşamıyorum.

Redshift

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Esad
PSU hangi marka acaba?
Seasonic focus plus 650W 80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia kartlar içinde açılan konu çok diğer forumlarda dahil ama özellikle girip bakıyorum amd fanları dalıp nefret kusmuyor o konulara fakat amd konusu açılınca nvidia fanları girip nefret kusuyorlar. Neden ? Bu duruma anlam veremiyorum ben. Bu kusulan nefret yeni alıcıların da kafasını kurcalıyor. Başlığa cevap vereyim ben hem rx 5700 kullandım hemde rx 6600, driver sorunu da yaşamadım başka bir sorunda. Şu an rx 5700 kullanıyorum son beta driverla, her zaman güncel beta kullanırım sorun da yaşamıyorum.
Hocam fazladan para verip aynı gücü ucuza kullananları hazmedemiyorlar gibi ben eskiden intel&nvidia harici sistem dizmezdim ancak hep 2 sene sonra bilgisayar upgrade isterdi sonra AMD sistem dizdim ilk kez 2020 de intele göre aynı paraya bi gömlek üstü performans alınca komple intel ve nvidiayı terk ettim 2018den beridir bu ikiliye para harcamıyorum. AMD kullanıcı dostu.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Ömründe AMD kart kullanmamissin ki
Kanka Bu Hatalar Yalan Mı Sanki Doğru Bunlar Kullansam Da Bunlar Olacak Kullanınca Isımmicak Mı Kart Yada Teknolojiler Mi Artacak Ne olduğu belli amd nin yani

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
Rx6600 kullanıyorum bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım herhangi bir oyunda düşük fps falan yaşamadım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kanka Bu Hatalar Yalan Mı Sanki Doğru Bunlar Kullansam Da Bunlar Olacak Kullanınca Isımmicak Mı Kart Yada Teknolojiler Mi Artacak Ne olduğu belli amd nin yani
Belli olan 2 şey AMD nin ne olduğu, senin hiçbir şey bilmediğin 👍

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
Bugün itibari ile 6600xt kartımı rafa kaldırıp msi trio gaming x rtx 3060ti kasaya takmış bulundum. Hemen çift monitör bağladım oyunuda açtım yayınıda açtım ses ayarını yapmayı unutmuşum en yüksek ayarlarda şöyle yarım saat oynadım zerre problem yaşamadım. 6600xt de çift monitör açınca ekran yemyeşil oluyordu. Hayırlısı bakalım yük altında 58 derece buz gibi kart ben çok beğendim.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz

NightWish2434

80+ Silver
Hiç sorun yaşamayan da var, ayrıca istediğin testi aç bak 6700xt 60° geçmiyor

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Ortada iki tane firma var ve işi taraftar holiganlığına çevirmişler, arkadaşlar herkes bütçesine göre alışveriş yapıyor, yıllardır bu şekilde rahatsız edici şekilde holiganlık yapmanın lüzumu yok.
Benim şahsi görüşüm param varsa cebimde gider Gigabyte Aorus Xtreme Waterforce bunu alırım
Eğer param yoksa Sapphire AMD Radeon RX 6900XT 16GB GDDR6 Toxic Gaming OC gider bunu alırım işin özüne baktığınız zaman ne kadar ekmek o kadar köfte kimse size bu kartları zorla satmadı veya zorla aldırmadı alırken araştırma yapıyorsunuzdur bütçeniz ve istediğiniz özellikler sizi etkiliyor 3 liraya aldığınız ürünün 5 liralık üründen daha iyi olmasını beklemeyin aldıktan sonrada pişman olup atıp tutmayın :D
Bende Amd ekran kartı kullanıyorum satın almadan önce bana sunduğu özellikleri hakkıyla karşılıyor verdiğim paradan ve aldığım hizmetten memnunum ha çok param olsa alır mıyım? Gider tepe model 4080 mi? 3080 mi? neyse alırım kafam daha rahat takılırım konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok bence.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ortada iki tane firma var ve işi taraftar holiganlığına çevirmişler, arkadaşlar herkes bütçesine göre alışveriş yapıyor, yıllardır bu şekilde rahatsız edici şekilde holiganlık yapmanın lüzumu yok.
Benim şahsi görüşüm param varsa cebimde gider Gigabyte Aorus Xtreme Waterforce bunu alırım
Eğer param yoksa Sapphire AMD Radeon RX 6900XT 16GB GDDR6 Toxic Gaming OC gider bunu alırım işin özüne baktığınız zaman ne kadar ekmek o kadar köfte kimse size bu kartları zorla satmadı veya zorla aldırmadı alırken araştırma yapıyorsunuzdur bütçeniz ve istediğiniz özellikler sizi etkiliyor 3 liraya aldığınız ürünün 5 liralık üründen daha iyi olmasını beklemeyin aldıktan sonrada pişman olup atıp tutmayın :D
Bende Amd ekran kartı kullanıyorum satın almadan önce bana sunduğu özellikleri hakkıyla karşılıyor verdiğim paradan ve aldığım hizmetten memnunum ha çok param olsa alır mıyım? Gider tepe model 4080 mi? 3080 mi? neyse alırım kafam daha rahat takılırım konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok bence.
3080 10GB da almazsın ya :ROFLMAO:

Ti veya 12GB olsa hadi yine bu mesajı atmazdım onlar en azından 6900XT' ye yaklaşabiliyor. 6800XT den dayak yiyen karta 6900XT' nin 2 katı para vermenin ismi çok başka.

Top Bottom