Neler Yeni

AMD EKRAN KARTI KULLANIP SORUN YAŞAMAYAN VAR MI?

winthell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ozan karğın
6 ay oldu alalı herhangi bir hata karşılaşmadım şimdiye kadar. Sapphire RX 6700 XT Nitro+ var. Önerilen driver kullanarak kullandım herhangi bir problem almadım
Önerilen driver derken güncel driverdan mı bahsettiniz?

NightWish2434

80+ Silver
Amd zaten 6700xt de çok fazla sorun yaşamazsın ama sistem parçalarının ayrı alınması seçeneği avrsa onu yapmanı öneririm hazir sistemlerin macunları az oluyor
işlemci macunu mu?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Güncel olarak hangi driveri öneriyorsunuz 6600XTye

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Ekran kartı olmayan firma 100 milyon sonuç veriyor brom ne diyosun google aramasının boş olduğunu anlattım ikinizin de kafa basmamış anlaşılan. AMD tabii daha sorunlu ama öyle atmosferik bir fark yok.
Google aramasının boş olması AMD kartlarının sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ki hadi google sonuçlarına inanmazsın, iki forumda gezsen zaten sonuçlar bariz ortada :D
1.5 yıldır kullanıyorum AMD'yi çekmediğim çile kalmadı.

Narkuc

80+ Bronze
Ekran kartı olmayan firma 100 milyon sonuç veriyor brom ne diyosun google aramasının boş olduğunu anlattım ikinizin de kafa basmamış anlaşılan. AMD tabii daha sorunlu ama öyle atmosferik bir fark yok.
kanka ayda kac k maaş veriyolar soyle bende giricem tüm gün amd overim kırmızı forum mavi forum sarı forumda

alperennN

80+ Silver
Asırlık kartlar kullanmama ragmen yanma dönme sönme yaşamadım ama yenileri bilemem kullandığım kartlar sırayla şu şekilde R5 230 hd6850 rx470

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Mustafa Aydemir
Soru biraz absürt farkındayım ama 1 kere alacağım için sormak istedim. şuan beklemedeyim zaten gaming gen saçma bir şekilde zam yaptı mantis 6700xt ye.
şimdi soruma döneyim, fiyat olarak 3060 ile 6700xt arasında belli bir fark yok ama performans olarak var maalesef. her oyunda dlls, ray tracing gibi şeylerde kullanılmadığı ve benimde yüksek ihtimalle en çok valorant oynayacağımı göz önüne alarak. sizede sormak istiyorum. bahsettiğim modellerde AMD mi NVİDİA mı?
eğer 3060 ve 6700xt arasında seçim yapacaksan sorun olacaksa bile 6700xt performans farkı hat safhada çünkü

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Google aramasının boş olması AMD kartlarının sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ki hadi google sonuçlarına inanmazsın, iki forumda gezsen zaten sonuçlar bariz ortada :D
1.5 yıldır kullanıyorum AMD'yi çekmediğim çile kalmadı.
Zaten söyledim AMD daha sorunlu. Okuma yazmanız var görüyorsunuz ayıp ediyorsunuz.
kanka ayda kac k maaş veriyolar soyle bende giricem tüm gün amd overim kırmızı forum mavi forum sarı forumda
Çok para alıyorum kanka. 1070 aldım verdikleri parayla Nvidia always better.

Top Bottom