Neler Yeni

AMD ekran kartı kullanıpta hiç wattman hatası almayan varmı

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Ben 2022 mayıs ayında rx6600 sistem topladım o günden bugüne kadar her şeyi güncel tuttum ve hiç bir zaman mavi ekran, oyundan atma, alt tab sorunu, veya wattman yemedim fakat ekran kartım Asüs Dual RX6600 sorun yaşayan kişiler genelde Sapphire ve XFX'de yaşadı çoğunluk bu markalaro kullanıyor
Çoğunlukla Sapphire ve xfx var hazır sistemlerde Asus bulmam biraz zor

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Bende öncesinde 5600xt 2 yıl boyunca sonra şimdide 6800 kullanıyorum hata alıyorum evet bazı oyunlar kapanıyor bazen ama mavi ekran vb olmuyor opss hata oluştu vb bir şey diyip kapanıyor ve sürekli aldığım bi hata değil bu da

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Son 3 aydır eski driveri silmiyorum güncelleme gelince üstüne kuruyorum
Üzerine nasıl kuruyorsunuz hocam ayrı ayrı değilmi benim çok bilgisayar deneyimim olmadı yazılımsal kısımdan anlamam günlük kullandım hep

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Çoğunlukla Sapphire ve xfx var hazır sistemlerde Asus bulmam biraz zor
Ama tek yaşadığım sorun özel çözünürlük oluşturmuyor ve siyah barları yok etmek için tam panel yaptığım zaman ekran kartı ayarlarında uygulamıyor bilmiyorum ya da ben beceremedim bu çözünürlük olayı bence şundan kaynaklanıyor 5 yıl önce almış olduğum monitör olduğu için teknoloji olarak eskide kalıyor olabilir ama bundan önce Nvidia 1050ti kullanıyordum istediğimi çözünürlüğü yapıyordum AMD bu çözünürlük desteklenmiyor hatası veriyor

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Ama tek yaşadığım sorun özel çözünürlük oluşturmuyor ve siyah barları yok etmek için tam panel yaptığım zaman ekran kartı ayarlarında uygulamıyor bilmiyorum ya da ben beceremedim bu çözünürlük olayı bence şundan kaynaklanıyor 5 yıl önce almış olduğum monitör olduğu için teknoloji olarak eskide kalıyor olabilir ama bundan önce Nvidia 1050ti kullanıyordum istediğimi çözünürlüğü yapıyordum AMD bu çözünürlük desteklenmiyor hatası veriyor
İlk defa duyuyorum monitör kaynaklıdır büyük ihtimalle

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Üzerine nasıl kuruyorsunuz hocam ayrı ayrı değilmi benim çok bilgisayar deneyimim olmadı yazılımsal kısımdan anlamam günlük kullandım hep
Bende anlamıyorum ama yeni bir güncelleme geldiği zaman eski sürücüyü silmeden direkt kuruyorum çakışır diyenler var ama ben sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk defa duyuyorum monitör kaynaklıdır büyük ihtimalle
Ekran kartında yaşadığım başka sorun yok ama pişmanım çünkü AMD denetim masası çok karışık Nvidia basit geliyordu ve DLSS gerçekten çok iyi ve hemen hemen her oyunda var AMD saf güç olarak istediğim oyunları oynatıyor zaten ama FSR teknolojisi her oyunda yok ileride yeni bir ekran kartı alacak olursam Nvidia alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra kaya
ben bios uppdate yaparak çözdüm asusprime a320-mf saygılarla buğra.

Top Bottom