Neler Yeni

AMD ekran kartı kullanıpta hiç wattman hatası almayan varmı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,862
İsim
Hacı
Valla yemedim hocam. Elektrik gitti ama yemedim :D Zaten uzun yıllar hep bir Driver'ı kullandım. Her format attığımda 20.4.2'yi indirip kuruyordum. Son 1 yıldır güncel Driver'ları kullanıyorum ama yine de yemedim.
Vaaay şansa bak 😳

1905

80+ Silver
Hocam aynı şey bendede var 3 aydır parça parça ala ala sistem topluyorum nvidia indirime girmediği sürece almayın 6800xt bile 13-15k 3080 seviyesinde , bence fırsat odaklı düşünün derim Nvidia amd olarak şartlandırmayın
ben her zaman amd sevdim hocam eğer içime de sinerse amd alabilirim çünkü aradaki fiyat ve performans farkları azımsanamaz.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
Watman hatasının etkisi varmı
yok hocam bi aralar can sıkıntısından al sat yapıyodum en son zirvede sapphire nitro rx6900xt de bıraktım :D wattmanın bi sıkıntısı hiç olmadı bana, google bildirimleri bile daha çok canımı sıkıyor

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
ben her zaman amd sevdim hocam eğer içime de sinerse amd alabilirim çünkü aradaki fiyat ve performans farkları azımsanamaz.
Hocam Türkiye'de yaşiyorsunuz kim bilir aradaki fark için kaç gün daha çalışmanız veya para biriktirmeniz gerekecek amd almanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam bi aralar can sıkıntısından al sat yapıyodum en son zirvede sapphire nitro rx6900xt de bıraktım :D wattmanın bi sıkıntısı hiç olmadı bana, google bildirimleri bile daha çok canımı sıkıyor
Hocam hazır sistem çıkması (sıfır) ekran kartı alınır mı??

Hocam Türkiye'de yaşiyorsunuz kim bilir aradaki fark için kaç gün daha çalışmanız veya para biriktirmeniz gerekecek amd almanızı tavsiye ederim

6700xt veya 6900-6800xt arası bir şey alacağım

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1905

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Yaklaşık 1.5 yıldır sistem düşünüyorum gerek toplama gerek hazır sürekli nvida ile AMD arasında kalıyorum 6650xt 6700 e bakıyorum ama burada wattman hatasını alan uğraşan insanları gördükçe hem daha pahalı hem daha düşük performanslı olan 3060 ı alsam da en azında kafam rahat eder havasına giriyorum sizce AMD alınmalımı ne yapayım
Yaklaşık 10 ay oldu heralde rx 6600 kullanıyorum wattmanla tanışmadım. Ekran kartım başka bi hata, arıza ile de karşılaştırmadı beni

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Bundan 3 4 yıl önce falan RX 570 ROG Strix kullanıyordum, ve günde 4 5 defa yemeden kendime gelemiyordum.
Eski serilerde çok varmış ama 6000 serisinde yüksek oranda azalmış diyorlar hatayı alınca ne oluyordu sonrasında ne yaşıyordunuz

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben kullandım ama hep whql driver ile kullandım ve hiç wattman almadım
Masaüstü sisteminde tam 4 yıldır AMD var

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner

6700xt veya 6900-6800xt arası bir şey alacağım
tabi fiyatı uygunsa alınır ama genelde şu dönemlerde kartı çok yoramayacakları için temiz garantili bi kart illa bulunur diye düşünüyorum

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Yaklaşık 1.5 yıldır sistem düşünüyorum gerek toplama gerek hazır sürekli nvida ile AMD arasında kalıyorum 6650xt 6700 e bakıyorum ama burada wattman hatasını alan uğraşan insanları gördükçe hem daha pahalı hem daha düşük performanslı olan 3060 ı alsam da en azında kafam rahat eder havasına giriyorum sizce AMD alınmalımı ne yapayım
Ben 2022 mayıs ayında rx6600 sistem topladım o günden bugüne kadar her şeyi güncel tuttum ve hiç bir zaman mavi ekran, oyundan atma, alt tab sorunu, veya wattman yemedim fakat ekran kartım Asüs Dual RX6600 sorun yaşayan kişiler genelde Sapphire ve XFX'de yaşadı çoğunluk bu markalaro kullanıyor

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
1.5 ay 1 sefer yedim kendi açtığım ayar yüzünden saphire pulse 6700

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
tabi fiyatı uygunsa alınır ama genelde şu dönemlerde kartı çok yoramayacakları için temiz garantili bi kart illa bulunur diye düşünüyorum
24 ay garantili üzerine 3-4k daha aza geliyor sıfırına göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
.
rx 6700 kullanıyorum driver bildirimlerinde wattman bildirimi görüyorum ama ne zaman yediğimi bilmiyorum daha hiç siyah ekran olmadı

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Son 3 aydır eski driveri silmiyorum güncelleme gelince üstüne kuruyorum

Top Bottom