Amd ekran kartı tavsiye öneriler nelerdir ?

700TL ye RX580 Nerde Bulduysan Bende Alıyım. Dolar Yüzünden 1400TL Olmuş. Ama 2.El Diyorsan Orası Ayrı.
6 7 ay garantisi kalmış kartı aldım geçen hafta Sapphire nitro + rx 580 4 gb modeli ve 700 TL Konya da piyasa böyle. Sıfır rx 580 felan alınmaz.

Peki b350 ile b450 arasında çok fark yoktur demi ikinci el olarak ryzen 3 2200g b450 anakart 4x2 ram 1000 TL'ye almış olacağım yada sadece r9 270x alıp yola devam edeceğim sizce ne yapmalıyım apu sisteme yatırım yaparım ama ikinci el ekran kartları zaten pahalı apu sistemede en düşük rx570 almayı düşünüyorum kararsız kaldım
Sistem toplarken sık yapılan bir hatayı siz de yapmayın. Her zaman bütçeniz ile alabileceğiniz en güçlü ekran kartını almaya bakın. 2. El piyasası hızlı bir donanım değil malum. Darboğaz olsun önemli değil darboğaz size aldığınız kartın tam potansiyelini kullandırmasa da işlemcinizin sağlayacağı Max performansın da önüne geçmez. İlerde idaretenlik sistemi güncellediğinizde bir de ekran kartı ile uğraşmak durumunda kalmayın.

Sistem toplarken sık yapılan bir hatayı siz de yapmayın. Her zaman bütçeniz ile alabileceğiniz en güçlü ekran kartını almaya bakın. 2. El piyasası hızlı bir donanım değil malum. Darboğaz olsun önemli değil darboğaz size aldığınız kartın tam potansiyelini kullandırmasa da işlemcinizin sağlayacağı Max performansın da önüne geçmez. İlerde idaretenlik sistemi güncellediğinizde bir de ekran kartı ile uğraşmak durumunda kalmayın.
Cevabınız için teşekkürler açıklayıcı oldu

Geri