CheckMateMaster
80+ Bronze
Özelikle rx 7700 xt için sorun var mı?
Bende 6700xt var gow ragnarokta çok nadir 1ms kadar beyaz oluyor ekran sonra gidiyor memnunum amaÖzelikle rx 7700 xt için sorun var mı?
hiç sistem dizmedim kaliteli olsun istiyorum problem olmasın ve vram yüksek ve ekonomik olsun bunları istiyorum amd mi nvidia mı ?Bende 6700xt var gow ragnarokta çok nadir 1ms kadar beyaz oluyor ekran sonra gidiyor memnunum ama
nvidia almıyacağım büyük ihtimalle ama sıkıntı çıkmasını istemiyorum vram fazla olsa nvidia kesin alırım7800xt, aldığım günden beri (Mayıs) hiçbir sorun yaşamadım.
Nvidia 40 serisi alcaksan dlss3 kurtarıyor amd tarafı saf güç üzerinden ilerliyor ancak fiyatlar daha uygun amd tarafında ben oyunlarda rtx açmam dersen amd he açarım dersen biraz üst sekmente bak derim rtx çok fps düşürüyor Benim kart 12gb ve yetiyor ilerde yetmez illakihiç sistem dizmedim kaliteli olsun istiyorum problem olmasın ve vram yüksek ve ekonomik olsun bunları istiyorum amd mi nvidia mı ?
Giriş ve orta seviyede AMD Üst seviyede Nvidia tercih edebilirsin. PSU kaliteli olduktan sonra AMD ekran kartlarında genelde Sorun yaşamazsın 7000 serisinde bir çok sorunu çözdüler gönül rahatlığı ile alabilirsin.hiç sistem dizmedim kaliteli olsun istiyorum problem olmasın ve vram yüksek ve ekonomik olsun bunları istiyorum amd mi nvidia mı ?
oh bee sonunda içim rahatladı. çok teşekkürler yorumunuz için.Giriş ve orta seviyede AMD Üst seviyede Nvidia tercih edebilirsin. PSU kaliteli olduktan sonra AMD ekran kartlarında genelde Sorun yaşamazsın 7000 serisinde bir çok sorunu çözdüler gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Benim kart 4060 bazı yerlerde tokatlıyor vram önemli tabikide işlemci seçimide önemli bütce ne kadar ?Özelikle rx 7700 xt için sorun var mı?
benim istediğim kart rx 7700 xt sıkıntı çıkmaz değil miGiriş ve orta seviyede AMD Üst seviyede Nvidia tercih edebilirsin. PSU kaliteli olduktan sonra AMD ekran kartlarında genelde Sorun yaşamazsın 7000 serisinde bir çok sorunu çözdüler gönül rahatlığı ile alabilirsin.
7500f 35 bin tl full sistemBenim kart 4060 bazı yerlerde tokatlıyor vram önemli tabikide işlemci seçimide önemli bütce ne kadar ?
Amd iyidir ilerde o işlemciyle 4070 ti vb geçebilirsinbenim istediğim kart rx 7700 xt sıkıntı çıkmaz değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
7500f 35 bin tl full sistem
şu mantıklı değil mi 7600 alıp ekran kartı almasam biraz idare etse sonra 4070 supere geçerim diye düşünüyorumAmd iyidir ilerde o işlemciyle 4070 ti vb geçebilirsin