Neler Yeni

Amd ekran kartlarındaki WattMan nedir?

Messinin kramponu

80+ Bronze
RX 6500 XT'ye geçiş yapacağım fakat AMD'nin ekran kartlarında WattMan diye bir sorun varmış. Nedir bu WattMan? Sisteme ne yapar ve bir çözümü var mı?

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
_berdan_
6500 xt yeni kart oldugu icin olmaz. Ben 5500 xt kullandım 1 sene hiç sorun olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maksimum oyunu acarsın acilmaz alt f4 yaparsın ondan fazla bir sey gormedim ben
RX 6500 XT'ye geçiş yapacağım fakat AMD'nin ekran kartlarında WattMan diye bir sorun varmış. Nedir bu WattMan? Sisteme ne yapar ve bir çözümü var mı

Messinin kramponu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6500 xt yeni kart oldugu icin olmaz. Ben 5500 xt kullandım 1 sene hiç sorun olmadı

Peki diyelim eski bir kart. Wattman nasıl bir şey ve bilgisayara ne yapıyor? Birde çözümü varmı?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki diyelim eski bir kart. Wattman nasıl bir şey ve bilgisayara ne yapıyor? Birde çözümü varmı?
Bilgisayara Bir Şey Olmaz. WATTMAN Ekran Kartının Clock Hızını Ayarlıyamadıgı Durumlarda Karşılaşılan Bir Hatadır Ve Çözümü Rehberimde Mevcuttur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan

6600xt de olur mu

Messinin kramponu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara Bir Şey Olmaz. WATTMAN Ekran Kartının Clock Hızını Ayarlıyamadıgı Durumlarda Karşılaşılan Bir Hatadır Ve Çözümü Rehberimde Mevcuttur.
Peki hata olursa neler yaşanır ve 1 defa olan bir şeymi yoksa 1 defa oldumu çözüm yapmadan devam ediyormu?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki hata olursa neler yaşanır ve 1 defa olan bir şeymi yoksa 1 defa oldumu çözüm yapmadan devam ediyormu?
Eğer Sorunu Çözmesseniz Sürekli Aynı Hatayı Alırsınız Ve Oyun Zevkiniz Olumsuz Etkilenir, WATTMAN Hatası Sırasında Ekran Kartı Ayarlarınızı Sıfırlandığına Dair Bildirim Alırsınız Ve Örneğin Oyunda Olduğunuzu Varsayıyorum Sizi Oyundan Atıp Belirttiğim Hata Bildirimini Verir. Ve Her Seferinde Yazılımı Yeniden Başlatıp Ayarlarınızı Tekrardan Yapmanız Gerekir, Yani Uzun Lafın Kısası Eğer Alıcagınız Ekran Kartında WATTMAN Hatasıyla Karşılaşırsanız Ki Bu Her AMD Ekran Kartında Olucak Diye Bir Şey Yok Ki 6000 Serisi Kartlarda Daha Az Karşılaşılan Bir Sorun Ama Olurda Yinede WATTMAN Hatasıyla Karşılaşırsanız Rehberime Göz Atabilirsiniz Sorununuzu %90 İhtimalle Çözücektir.

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
_berdan_
6600xt de olur mu
Olmaz

6600xt de olur mu
Beyler watman bu kadar takilicak bir sey degil benimde ekran kartında cızırtı vardi herseyi kafama takiyordum ama bu oyle bir sey degil anlamazsınız bile

Oyun aciliyor mesela gta 5 yukleme ekraninda kapaniyor watman error yaziyor pencereyi kapatip yine aciyorsun duzeliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,940
Üyeler
169,035
Son üye
Kil_Switch
Top Bottom