Neler Yeni

Amd ekran kartlı laptoplar gelicek mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Luffy
Arkadaşlar en az 12gb vramli bir laptop alıcam uzun vadeli kullanıcam en düşük rtx 5070 ti laptoplar çok pahalanmış beklemeli miyim belki amd ekran kartlı laptoplar gelir sizce gelir mi?

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Arkadaşlar en az 12gb vramli bir laptop alıcam uzun vadeli kullanıcam en düşük rtx 5070 ti laptoplar geliyor ama onlarda yine çok pahalı gelicektir eminim amd 2025 sonlarına kadar amd ekran kartlı laptop tanıtır mı beklemeli miyim aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 8gb vram 1080p ultra dlss ile 2 yıl götürseydi rtx 5060 lı laptoplara yönelirdim tabii ki tanıtıldığı zaman dlss fg vram kullanımını azalttığını biliyorum ama bu ikisini kullanmama rağmen 8gb vram 1080p de 2 yıl ultra veya yüksekte çalıştırmaya yeter mi sizce
amd ekran kartlı laptopar için ne bir sızıntı nede bir habere dair hiçbirşey görmedim hocam maalesef bu yüzden geleceğini sanmıyorum ben.

BurkiCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak can demir
Sizce alınır mı g16 veya g18
Bir indirim gelirnmi fiyatlar çünkü devasa 5070Ti için yeni modeller için

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ayrı bir monitöre bağlayacağım için boyutu benim için fark etmiyor vram ekran kartı ve işlemcisi önemli benim için ama alınır çünkü piyasadaki en iyi malzeme kalitesi düşük sesli ve en iyi soğutma performansı Asus rog da var üstüne f/P stand aldın mı baya düşer sıcaklıklar 2k da 12gb vram 2 yıl falan gider ondan sonra yetmicektir şuan bile bazı oyunlarda yetmiyor amd 16gb vramli bir laptop çıkarsa güzel olurdu rtx 5070 ti alcaksan illa onun yerine rtx 4090 li al 2k ultra da yıllarca götürür 16gb vrami var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllarca gitsin ve her oyunu en ağır oyunları full ayarlarda donmadan kasmadan açsın istiyorsan rtx 5080 veya 4090 almalısın ve şuan Asus rog lar 140-150k dan başlıyor her iki kartlarda da

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Luffy
Bu arada cevaplamayı unuttum henüz 50 serisi kartlı laptopların hepsi gelmedi daha uygun fiyatlılar gelir ama yine de büyük zamlar kapıda o yüzden hemen alsan iyi olur

BurkiCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak can demir
Bu arada cevaplamayı unuttum henüz 50 serisi kartlı laptopların hepsi gelmedi daha uygun fiyatlılar gelir ama yine de büyük zamlar kapıda o yüzden hemen alsan iyi olur
Çok çok teşekkür ederim, aklımda strix 5070Ti laptop vardı ki çok model var aynı modelin donanımları bile aynı kafam almadı gerçekten

Ama dediğiniz aklıma takıldı 4090 veya 5080 almak tabikide uzun ömürlü fakat devasa paralar . 5070. Ti alıp 1-2 yıl sonra yenilesekbmi , satsak mi diye düşünmek istemiyorum ki satınca bile laptop millet değerinin 2 katı altında fiyat veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Luffy
Çok çok teşekkür ederim, aklımda strix 5070Ti laptop vardı ki çok model var aynı modelin donanımları bile aynı kafam almadı gerçekten

Ama dediğiniz aklıma takıldı 4090 veya 5080 almak tabikide uzun ömürlü fakat devasa paralar . 5070. Ti alıp 1-2 yıl sonra yenilesekbmi , satsak mi diye düşünmek istemiyorum ki satınca bile laptop millet değerinin 2 katı altında fiyat veriyor
Rtx 5070 ti seni şuan dlss ve multiframe game ile 2k da taş çatlasa Max 1.5-2 yıl götürür 1080p ye çekersen 1080p de dlss multiframe game gibi şeyler kullanmak biraz görüntüyü bozabilir yeterince kaliteli vermeye bilir o yüzden 1080p ultra native(fps arttırıcı dlss mg kullanmamak) seni 3 yıl götürür 2k ultra Max 2 yıl dlss mg kullanabilirsin görüntüyü bozmaz ondan sonra durumun daha iyi olursa geçersin üst modele 5080 alırsan eğer en az 5 yıl götürürdü 2k ultrada çünkü şuan 4k ultrada bile 16gb vram gerçekten yeterli ki 2k ultranın 16gb vrami limitlemesi için daha yıllar var bence dediğim gibi yap rtx 5070 ti li al 3 yıl götürür çözünürlüğü 1080p ultrada yüksege çekersen 4 yılı zorlarsin o zamanda 60 serisi çıkar ve belki 5080 li laptoptan bı tik daha ucuz ve 16gb vramli kartlar gelir tabii ki amd şov yapıp bol vramli uzun ömürlü bir laptop çıkarırsa orası ayrı konu umarım da çıkarır rekabet fiyatların düşmesi demektir

AMD laptoplar da hiç yok. yakında da çıkıcağını düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Luffy
Knk ben şimdi daha derinlemesine iyice araştırdım senin için ben kendi görüşümü söylemiştim sana ama beklediğimden de daha iyi haberler buldum 12gb vram 2k ultra veya yüksek ayarlarda seni en az 3 yıl götürür belki 4.yıldan sonra 1080p düşürmek zorunda kalabilirsin o yüzden bu sure senin için yeterliyse gönül rahatlığıyla alabilirsin bende Asus rog strix g16 rtx 5070 ti ryzen 9 9955hx almayı düşünüyorum şuan 116k falan herşeyiyle en kalitelisi de Asus ztn ama şuan diğerlerine göre fiyatı daha düşük her an zam gelebilir 9 ay peşin fiyatına taksit var Hepsiburada da sana linkini bırakıyorum bende kesinlikle bundan alcam diğer 10k daha düşük ms veya 5k daha düşük Intel işlemcili modeller var ama onları bence alma bu 10-5k daha ekleyip bunu almak çok çok daha iyi işlemcisi hepsini yerden yere vuruyor şuan en güçlü laptop amd işlemcisi bu dediğim gibi uzun süreli vadede 2k ultrada bu süre sana yeterse sonradan 1080p ye düşürüp kullanman için süreyide uzatmış olursun ve hem fps hem ağır oyunlarda açmayacağı oyun yok render vb herşeyi yaparsın harika bir laptop ben bu laptopa bayıldım 9 ay peşin taksitle Alcam kesinlikle hem soğutma performansı hemde kasa kalitesi ekran kalitesi muazzam bir şey f/p bir soğutucu stand aldın mı buz gibi ve sessiz olur https://www.hepsiburada.com/asus-ro...wqxga-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008303RW

BurkiCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak can demir
Knk ben şimdi daha derinlemesine iyice araştırdım senin için ben kendi görüşümü söylemiştim sana ama beklediğimden de daha iyi haberler buldum 12gb vram 2k ultra veya yüksek ayarlarda seni en az 3 yıl götürür belki 4.yıldan sonra 1080p düşürmek zorunda kalabilirsin o yüzden bu sure senin için yeterliyse gönül rahatlığıyla alabilirsin bende Asus rog strix g16 rtx 5070 ti ryzen 9 9955hx almayı düşünüyorum şuan 116k falan herşeyiyle en kalitelisi de Asus ztn ama şuan diğerlerine göre fiyatı daha düşük her an zam gelebilir 9 ay peşin fiyatına taksit var Hepsiburada da sana linkini bırakıyorum bende kesinlikle bundan alcam diğer 10k daha düşük ms veya 5k daha düşük Intel işlemcili modeller var ama onları bence alma bu 10-5k daha ekleyip bunu almak çok çok daha iyi işlemcisi hepsini yerden yere vuruyor şuan en güçlü laptop amd işlemcisi bu dediğim gibi uzun süreli vadede 2k ultrada bu süre sana yeterse sonradan 1080p ye düşürüp kullanman için süreyide uzatmış olursun ve hem fps hem ağır oyunlarda açmayacağı oyun yok render vb herşeyi yaparsın harika bir laptop ben bu laptopa bayıldım 9 ay peşin taksitle Alcam kesinlikle hem soğutma performansı hemde kasa kalitesi ekran kalitesi muazzam bir şey f/p bir soğutucu stand aldın mı buz gibi ve sessiz olur https://www.hepsiburada.com/asus-ro...wqxga-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008303RW
Gerçekten mükemmel bir araştırma, önceki yazdığın için korkmuştum keşke 5080 modeli as indirim olsa taksitle alınsa suoer olur ama bunları söyleyerek içini rahatlattinb😆
5111 modeli bu öyle yaziyor
Kafamı karıştıran aynı donanımlar var fakat fiyatlar çok ilginç
5109 var -10 var bu baktığımız 11 falan görünüş mu farklı acaba hiç anlam veremiyorum .

Cimri ve Akakçeye ekledim inşallah birgün fiyatı daha da az düşer ve alırız . Çok teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Luffy
Gerçekten mükemmel bir araştırma, önceki yazdığın için korkmuştum keşke 5080 modeli as indirim olsa taksitle alınsa suoer olur ama bunları söyleyerek içini rahatlattinb😆
5111 modeli bu öyle yaziyor
Kafamı karıştıran aynı donanımlar var fakat fiyatlar çok ilginç
5109 var -10 var bu baktığımız 11 falan görünüş mu farklı acaba hiç anlam veremiyorum .

Cimri ve Akakçeye ekledim inşallah birgün fiyatı daha da az düşer ve alırız . Çok teşekkür ederim
Bu arada bir şey daha araştırdım şuan en ucuz rtx 5080 ler excalibur ki bu marka aşırı ısınan ve kalitesiz bir marka o yüzden HP omen max çok kaliteli hem soğutmada hem malzeme kalitesinde asustan sonra msi ile yarışır islemciside ryzen 9 9955hx e hemen hemen denk i9 275hx ve daha serin çalışan bir işlemcidir rtx 5080 kartlı ve 5070 ti li laptoplar göre aralarındaki fark uçurum değil ve 5070 ti alacağına bunu al daha iyi bence ben bunu almayı düşünüyorum sonradan gördüm bunu linkini sana bırakıyorum bu laptop seni en az 6 yıl götürür 2k ultrada bakımlarını aksatmassan çok uzun süreler gider vram yeter de artar 9 ay peşin taksit imkanı var bundan daha fazla aşağı ineceğini zannetmiyorum bir kaç iyi bilen yayıncıya da sordum daha aşağı inmez dediler 5080 ler bence kaçırma derim bütçen yeterse al 32gb ram 2TB ssd 240hz 2.5k ekran var 126k bunuhttps://www.hepsiburada.com/hp-omen...240hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000085OVNT

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,383
Üyeler
172,499
Son üye
Enes6934
Top Bottom