Neler Yeni

Amd ekran kartlı laptoplar gelicek mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Luffy
Arkadaşlar en az 12gb vramli bir laptop alıcam uzun vadeli kullanıcam en düşük rtx 5070 ti laptoplar çok pahalanmış beklemeli miyim belki amd ekran kartlı laptoplar gelir sizce gelir mi?

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Arkadaşlar en az 12gb vramli bir laptop alıcam uzun vadeli kullanıcam en düşük rtx 5070 ti laptoplar geliyor ama onlarda yine çok pahalı gelicektir eminim amd 2025 sonlarına kadar amd ekran kartlı laptop tanıtır mı beklemeli miyim aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 8gb vram 1080p ultra dlss ile 2 yıl götürseydi rtx 5060 lı laptoplara yönelirdim tabii ki tanıtıldığı zaman dlss fg vram kullanımını azalttığını biliyorum ama bu ikisini kullanmama rağmen 8gb vram 1080p de 2 yıl ultra veya yüksekte çalıştırmaya yeter mi sizce
amd ekran kartlı laptopar için ne bir sızıntı nede bir habere dair hiçbirşey görmedim hocam maalesef bu yüzden geleceğini sanmıyorum ben.

BurkiCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak can demir
Sizce alınır mı g16 veya g18
Bir indirim gelirnmi fiyatlar çünkü devasa 5070Ti için yeni modeller için

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ayrı bir monitöre bağlayacağım için boyutu benim için fark etmiyor vram ekran kartı ve işlemcisi önemli benim için ama alınır çünkü piyasadaki en iyi malzeme kalitesi düşük sesli ve en iyi soğutma performansı Asus rog da var üstüne f/P stand aldın mı baya düşer sıcaklıklar 2k da 12gb vram 2 yıl falan gider ondan sonra yetmicektir şuan bile bazı oyunlarda yetmiyor amd 16gb vramli bir laptop çıkarsa güzel olurdu rtx 5070 ti alcaksan illa onun yerine rtx 4090 li al 2k ultra da yıllarca götürür 16gb vrami var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllarca gitsin ve her oyunu en ağır oyunları full ayarlarda donmadan kasmadan açsın istiyorsan rtx 5080 veya 4090 almalısın ve şuan Asus rog lar 140-150k dan başlıyor her iki kartlarda da

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada cevaplamayı unuttum henüz 50 serisi kartlı laptopların hepsi gelmedi daha uygun fiyatlılar gelir ama yine de büyük zamlar kapıda o yüzden hemen alsan iyi olur

BurkiCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak can demir
Bu arada cevaplamayı unuttum henüz 50 serisi kartlı laptopların hepsi gelmedi daha uygun fiyatlılar gelir ama yine de büyük zamlar kapıda o yüzden hemen alsan iyi olur
Çok çok teşekkür ederim, aklımda strix 5070Ti laptop vardı ki çok model var aynı modelin donanımları bile aynı kafam almadı gerçekten

Ama dediğiniz aklıma takıldı 4090 veya 5080 almak tabikide uzun ömürlü fakat devasa paralar . 5070. Ti alıp 1-2 yıl sonra yenilesekbmi , satsak mi diye düşünmek istemiyorum ki satınca bile laptop millet değerinin 2 katı altında fiyat veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,927
Üyeler
172,442
Son üye
Brother21
Top Bottom