Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD Ekran Kartlı Sistem Alınca Yapılması Gerekenler Nelerdir?

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Baktığımda istediğim sonuçları bulamadım RX 6600 sistem alınca ilk ne yapmalıyım Wattman olursa ne yapmalıyım ya da wattman almamak için ne yapmalıyım hangi sürüm en iyisi gibi şeyler

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,885
İsim
Emre siyah
23.5.1 ve 23.7.1 şuan stabil diye biliyorum alınca bi stress testi yap sadece onun dışında yapılcak çok bir şey oyk

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,885
İsim
Emre siyah
Peki hocam wattman olursa ne yapmam gerek?
çok sık yapmaya başlarsa garantiye yollayabilirsiniz ancak genelde sürücü kaynaklı wattman hataları yaklaşık 1 aydır 23.7.1 sürümünü kullanıyorum 6500xt kartımda bir kere wattman hatası aldım

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok sık yapmaya başlarsa garantiye yollayabilirsiniz ancak genelde sürücü kaynaklı wattman hataları yaklaşık 1 aydır 23.7.1 sürümünü kullanıyorum 6500xt kartımda bir kere wattman hatası aldım
tamam hocam sağolun

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Baktığımda istediğim sonuçları bulamadım RX 6600 sistem alınca ilk ne yapmalıyım Wattman olursa ne yapmalıyım ya da wattman almamak için ne yapmalıyım hangi sürüm en iyisi gibi şeyler
satabilirsin?(şaka yapıyorum bende de rx6600 var driver updatelerini geçiktirme başka hiçbir şeye gerek yok )

Ensy58

80+ Bronze
Hocam ben de rx 6600 kullanıyorum daha wattman almadım yeni gelen updateleride geç yüklüyorum sizde wattman olursa ki olacağını sanmıyorum garantiye yollarsınız

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Yok hocam ben daha yeni alıcam önden sorayım dedim
hocam wattmanın aslında 2 temel sıkıntısı var 1. si sen sistemi ucuza getiricem diye düşük w değerli openheimerin büyük icadına benzer(!) bir psu alırsan wattman yersin düşük w değerlerine amd kartlar gelemiyor 2. si bilgisayarındaki bütün programları crakli yüklersen ya sadece ekran kartı driveri değil windowsun ana çekirdekleri de bir süre sonra kafayı yemeye başlıyor hani çok pahaluı mesela ben catia ile solid kullanıyorum mecbur crack indirdim onlarda sıkıntı olmaz da oyunları crackli yüklememeye özen gösterelim

invy

80+ Bronze
Hocam merak ettim wattman yaşadınız mı

Top Bottom