Estağfurullah hocam hatanızı anlamışsınız sorun yok.şimdi ben sana sormayacam bu forumda durup durmayacağımı, master ya da yöneticiler karar verir. Eleştiri biraz sert oldu sonradan fark ettim kusura bakmayın
Estağfurullah hocam hatanızı anlamışsınız sorun yok.şimdi ben sana sormayacam bu forumda durup durmayacağımı, master ya da yöneticiler karar verir. Eleştiri biraz sert oldu sonradan fark ettim kusura bakmayın
Böyle bir yaklaşım ne kadar doğru bir düşünün isterseniz.Kendi beceriksizliğini mükemmel bir başlıkta derlemiş.. zannediyorsun ki satılan sistem sorunlu.. bilmiyorsan almayacaksın, alıyorsan az da olsa fikir sahibi olacaksın.. marka veya isim karalamaktan ne çok mutlu oluyorsunuz hayatta başka mutluluklar da var onların da tadına bakın biraz YTD
Sana acımıyor üzülmüyorum, insanın ilgi sahası konularda yardım istemesi kadar doğal bir durum yoktur. İşim gereği sağlam özellikleri olan bilgisayar kullanmam gerektiği için bu sistemi aldım kaç yıldır laptop kullandığım için bu tür işlerle hiç uğraşmadım bilmiyorum ama sen o kadar aciz bir insansın ki okuduğunu anlayamıyorsun. Ben herhangi bir marka karalaması yapmadım, sorunun büyük ihtimal kendimden kaynaklandığını bildiğim için bunu da belirttim ve yardım istedim. Umarım hayattaki tek vasfın forumlarda insanlara laf atmak değildir, sonundaki 79 plaka numarası ise ulaş bana ben de kilisteyim, her yerde bu nicki kullanırım bekliyorum seni.Kendi beceriksizliğini mükemmel bir başlıkta derlemiş.. zannediyorsun ki satılan sistem sorunlu.. bilmiyorsan almayacaksın, alıyorsan az da olsa fikir sahibi olacaksın.. marka veya isim karalamaktan ne çok mutlu oluyorsunuz hayatta başka mutluluklar da var onların da tadına bakın biraz YTD
özelden cep numaranı yaz bakayım biSana acımıyor üzülmüyorum, insanın ilgi sahası konularda yardım istemesi kadar doğal bir durum yoktur. İşim gereği sağlam özellikleri olan bilgisayar kullanmam gerektiği için bu sistemi aldım kaç yıldır laptop kullandığım için bu tür işlerle hiç uğraşmadım bilmiyorum ama sen o kadar aciz bir insansın ki okuduğunu anlayamıyorsun. Ben herhangi bir marka karalaması yapmadım, sorunun büyük ihtimal kendimden kaynaklandığını bildiğim için bunu da belirttim ve yardım istedim. Umarım hayattaki tek vasfın forumlarda insanlara laf atmak değildir, sonundaki 79 plaka numarası ise ulaş bana ben de kilisteyim, her yerde bu nicki kullanırım bekliyorum seni.
.Konusu açılmışken ben bu sistemi 25k ya aldım iyi mi yaptım kötü mü bilen arkadaşlar bi tavsiye verebilir mi
Almışsın artık nvidia kartlar neredeyse bu fiyat bandında zaten. 25k'ya 7700xt'li sistemler var sadece bi onu kaçırdın ha nvidia isitiyorsan normal fiyatKonusu açılmışken ben bu sistemi 25k ya aldım iyi mi yaptım kötü mü bilen arkadaşlar bi tavsiye verebilir mi
Bir de şöyle bir şey var iki arkadaşım itopyadan kasa almışlar 8 ay sonra ikisininde ekran kartında problem oluştuAlmışsın artık nvidia kartlar neredeyse bu fiyat bandında zaten. 25k'ya 7700xt'li sistemler var sadece bi onu kaçırdın ha nvidia isitiyorsan normal fiyat