Neler Yeni

Amd freesync kullanılmalı mı ?

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
Merhaba arkadaşlar

Genel olarak cs ve valo oynuyorum. Fps genel ortalaması 300 civarında. Monitörüm gigabyte g24f-2 180 hz. Bildiğiniz üzere oynadığım oyunlarda gecikme seviyesi önemli minimuma indirmeye çalışıyorum. G sync veya amd freesync premium sizce açılmalı mı ? Ve gecikmeyi minimuma indirmem için hangi ayarları önerirsiniz ?
Ekran kartı rx 6600
İşlemci i3 12100f
Şimdiden teşekkürler.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
rekabetçi oyunlarda sync ayarı açılması önerilmiyor.
hikayeli oyunlarda açabilirsin

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam teşekkürler

Senerr

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar

Genel olarak cs ve valo oynuyorum. Fps genel ortalaması 300 civarında. Monitörüm gigabyte g24f-2 180 hz. Bildiğiniz üzere oynadığım oyunlarda gecikme seviyesi önemli minimuma indirmeye çalışıyorum. G sync veya amd freesync premium sizce açılmalı mı ? Ve gecikmeyi minimuma indirmem için hangi ayarları önerirsiniz ?
Ekran kartı rx 6600
İşlemci i3 12100f
Şimdiden teşekkürler.
Bazı monitörlerde çalışması sıkıntılı onlarda V-sync öneriyorum V-sync yoksa freesync açın diyorum. Bazı monitörlerde çünkü response time kısıyor ve VA panel odunca da kombo oluyor kötü görünüyor sizin monitörünüz öyle değil.

VA panellerde response time yavaş olunca (özellikle giriş seviye ürünlerde G3 gibi) blurr ve yazılarda kayma olabiliyor o yüzden bazılarında AMD freesync kapatılması gerekiyor. Bazı VA'lar şanslı o konuda. IPS panellerde de bazen ms değerleri kötü olunca blurr olur ama freesync açınca daha da sorun artmıyorsa monitörde sorun yoktur. G24F2'de öyle bir problem yoktur gayet iyi response değeri ve ms değeri var.

Top Bottom