AMD gpu vs NVİDİA gpu

derratixin dedigi gibi ram bios psu ya da ekran kartından olabilir 500 serisine göre çok az wattman hatası
570 ve 580 kullandım onlarla kıyaslarsak wattman yok gibi bir şey.Ama 1650s'den sonra 6600xt"ye geçtim ve nadirde olsa veriyor.Bu da can sıkıcı olabiliyor çünkü 1650s ile tek sorun yaşamadım.Sistem aynı sistem tek parçası değişmedi.

Bilgisayardan anlamayan 'ezberci' elemanların bir kaçı PSU'sunun yetmemesi, aşırı yüksek sıcaklık gibi sebeplerden kaynaklı bilgisayarının ekranı gitmesi veya kapanması durumunda aslında olanı bilmediği için ekran kartına böyle şeyler diyor olabilir. Ben uzun süredir forumdayım ve RX 6000 serisinde daha "Wattman hatası alıyorum." adı altında bi' başlığa rastlamadım.
O zaman forumu pek iyi takip etmiyorsunuz. Çünkü ben kendim 6600 XT de wattman konusu açtım?

570 ve 580 kullandım onlarla kıyaslarsak wattman yok gibi bir şey.Ama 1650s'den sonra 6600xt"ye geçtim ve nadirde olsa veriyor.Bu da can sıkıcı olabiliyor çünkü 1650s ile tek sorun yaşamadım.Sistem aynı sistem tek parçası değişmedi.
ben 6700xt ve 6600 kullandım amd kartlarında 1 kere yaşadım 1 sene içerisnde

Tr şartlarına göre en performanslı ve en uygun olan AMD fakat Nvidia alayım kafam rahat olsun mantığı da var. Sonuçta sürekli alınan bir şey değil ekran kartı bu, o yüzden sizin için f/p mi daha önemli yoksa sizi uğraştırmayacak kafanızı rahat ettirecek zorluk çektirmeyek bir kart mı daha önemli onu kendiniz belirler alırsınız

Şimdi benim param ikisinde yetiyor diyelim ve aralarında az fark var Rtx 3060 mı alayım yoksa Rx 6600 XT mi. İşlemci R5 5600. Yani performans olarak bir eksiklik olurmu Rtx 3060 alırsam veya sıcaklık olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,927
Üyeler
190,831
Son üye
ilker3535
Geri