Neler Yeni

AMD, Hata bulana 1 Milyon TL veriyor !

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Ahmet Melih Alemdar

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Güvenlik açığı bulanlar 30bin dolar? Adamım ben o ekran kartını öyle heklerim ki feleği şaşar :D
Malesef amd kartım yok 😂

Adamlar 1 milyon TL vericek ve bu konu üzerine satılan amd cihazlardan 100milyon TL kazanıcak. Üstüne üstlük ettiğimiz raporlardan hatalarını gidermiş olucaklar.

Nah yardım ederim :D

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Güvenlik açığı bulanlar 30bin dolar? Adamım ben o ekran kartını öyle heklerim ki feleği şaşar :D
Malesef amd kartım yok 😂

Adamlar 1 milyon TL vericek ve bu konu üzerine satılan amd cihazlardan 100milyon TL kazanıcak. Üstüne üstlük ettiğimiz raporlardan hatalarını gidermiş olucaklar.

Nah yardım ederim :D

nvidia deseydi milyarderdim
beyler burda bos bos nutuk atmayin lutfen biriniz gelmis karti oyle bi haklerim ki diyo biriniz gelmis nvidia olsa milyarderdim ?

1. niz icin sunu diyim 30k odul alacaksin hatta hackledigin icin bunun cok daha fazlasini alacaksin git bi internet cafeyle anlas veya satin al karti herturlu kârin cok fazla ?

2. niz icin ise sunu soyliyim git nvidianin hatalaribi bul firmanin ceo suna mail at her turlu bi yardim alirsiniz.

bunlar dunya devi firmalar sizin dusuneceginizden 100 lerce kat fazlasini dusunuyorlar oyuzeen boyle sacma sapan turk kafasiyla yok onu yaparim yok soyle yaparim demeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
beyler burda bos bos nutuk atmayin lutfen biriniz gelmis karti oyle bi haklerim ki diyo biriniz gelmis nvidia olsa milyarderdim ?

1. niz icin sunu diyim 30k odul alacaksin hatta hackledigin icin bunun cok daha fazlasini alacaksin git bi internet cafeyle anlas veya satin al karti herturlu kârin cok fazla ?

2. niz icin ise sunu soyliyim git nvidianin hatalaribi bul firmanin ceo suna mail at her turlu bi yardim alirsiniz.

bunlar dunya devi firmalar sizin dusuneceginizden 100 lerce kat fazlasini dusunuyorlar oyuzeen boyle sacma sapan turk kafasiyla yok onu yaparim yok soyle yaparim demeyin.
Ilk güvenlik açığını söyliyim mi? Çalıştırdıkları işçilerin çoğu hain.

Her şirkette vardır mutlaka. Çalışanlar veya kod yazanlar diyelim.
Adama diyorlar şunu yap böyle yap böyle yap sabahtan akşama emek verip tabiri caisze eşşek gibi çalışarak yazıyor. Tabi emeğinin karşılığını almadığını düşünen baya fazla adam var.
Ama ne kod yazdığını bilen varmı? Kendine ucu ucuna bir arka kapı açığı bırakıyor. Şirketten sadece kendisinden başka o açığı bilen olmuyor.
Şimdi o adamdan binlercesini şirkette çalıştırdığını düşün. Tonlarca güvenlik açığını Bios Update ile kapatmaya çalışan AMD değil mi?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly

ah ah ah son nvidia driverlarını bilmeyen biri bana nutuk diyor yazık

EsdeathSama

80+ Bronze
Bodrumda bekleyen rx570imi çıkartma zamanı geldi

Top Bottom