Kerem Çıracı
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
günümüzde şu anki cyber punk gibi değilde daha çok apex bf gibi oyunlarda nolurGünümüzde işe yaramaz, çift GPU bir kart.
günümüzde şu anki cyber punk gibi değilde daha çok apex bf gibi oyunlarda nolurGünümüzde işe yaramaz, çift GPU bir kart.
2011 yılında çıkan o dönemin en iyisi denebilecek bir kart. İçinde 2 ekran kartı var ve birbirine CF ile bağlılar. O döneme göre mükemmel bir kart.yani ben pek anlamıyom çift gpu kötümü
Alma pahalı bile denebilir.PSU VE KART TOPLAM 2500
Çoğunu düşük ayarlarda oynatır sanırım. Ama şunu belirteyim çoğu güncel oyunda 1050Ti bile bu kartı mahvediyor.günümüzde şu anki cyber punk gibi değilde daha çok apex bf gibi oyunlarda nolur
1070 tarzı kartlara bakabilirsinO karta o elektrik masrafını yapacağına ki kart çok eski güç tüketimi az olan daha kaliteli bir şey al bence
Dostum arkadaşların yazdıklarına göre konuşuyorum şuan komple sistemimi (imzada yazıyor) yüke soksam bile 300W harcamıyor benim sistemim stress testte bile.Ama sadece o kart oyunda vs iken 350-375W civarı çekiyor sen düşün elektrik parasını 1 ay değil yıllar boyu olarak hesapla.arkadaşlar ben 2500 tliyi bir anda vermicem bide oturup hesapladım internetten araştırdım kart okadarda elektrik parası sokmuyormuş