driver ında varAmd kartlarda fps gödteren bir yer varmı ortalamasını gösteren ayardan bahsetmiyorum ortalama bişeyi koyuyor oraya benim sorduğum msi after burnerdeki bir şey anlık fpsleri oyun içinde görceğim değer
O var hocam da ben amd de varmı diye merak ettimEn iyi çözüm amd ve nvidia fark etmeksizin çalışan msi afterburnerdır bilgi ekranından görebiliyorsunuz. Ayarlardan istediğiniz şeyleri açın frekans hızı olur vram kullanımı olur.
Msi afterburner da hem anlık hemde ortalama fpsyi görebilirsinizO var hocam da ben amd de varmı diye merak ettim
Ama benim bulduğum yer amd de onuyorsun oyundan çıkınca ortalama fps değerş gösteriyor anlık değil ondan bahsetmiyorsunuz dimi
Cs go'da msi afterburner artık çalışmıyor çalışması için ayar yapmanız lazım fakat 3. parti yazılım olduğu için sıkıntı olabilir diye okumuştumBende yapamadım teknopat pc dün geldi akşam kurdum herşeyi tamam steam da csgo vardı denemek için indirdim ama fps göremiyorum msi afterburner indirdim genede göstermiyor amd nin programı ile olmuyor mu
Ondan demek bende diyorum niye çalışmıyorCs go'da msi afterburner artık çalışmıyor çalışması için ayar yapmanız lazım fakat 3. parti yazılım olduğu için sıkıntı olabilir diye okumuştum