Neler Yeni

Amd kartlarda fps gösteriyor mu

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Amd kartlarda fps gödteren bir yer varmı ortalamasını gösteren ayardan bahsetmiyorum ortalama bişeyi koyuyor oraya benim sorduğum msi after burnerdeki bir şey anlık fpsleri oyun içinde görceğim değer

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Oyun içinde ALT+R basarsanız sol tarafta RadeonSoftware çıkar ve orada anlık FPS değerini görebilirsiniz.

JrawN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Ülker
Amd kartlarda fps gödteren bir yer varmı ortalamasını gösteren ayardan bahsetmiyorum ortalama bişeyi koyuyor oraya benim sorduğum msi after burnerdeki bir şey anlık fpsleri oyun içinde görceğim değer
driver ında var

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Xbox game bardan açabilirsin fps değerlerini

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
En iyi çözüm amd ve nvidia fark etmeksizin çalışan msi afterburnerdır bilgi ekranından görebiliyorsunuz. Ayarlardan istediğiniz şeyleri açın frekans hızı olur vram kullanımı olur.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi çözüm amd ve nvidia fark etmeksizin çalışan msi afterburnerdır bilgi ekranından görebiliyorsunuz. Ayarlardan istediğiniz şeyleri açın frekans hızı olur vram kullanımı olur.
O var hocam da ben amd de varmı diye merak ettim
Ama benim bulduğum yer amd de onuyorsun oyundan çıkınca ortalama fps değerş gösteriyor anlık değil ondan bahsetmiyorsunuz dimi

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
O var hocam da ben amd de varmı diye merak ettim
Ama benim bulduğum yer amd de onuyorsun oyundan çıkınca ortalama fps değerş gösteriyor anlık değil ondan bahsetmiyorsunuz dimi
Msi afterburner da hem anlık hemde ortalama fpsyi görebilirsiniz

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Burak Ergül
Bende yapamadım teknopat pc dün geldi akşam kurdum herşeyi tamam steam da csgo vardı denemek için indirdim ama fps göremiyorum msi afterburner indirdim genede göstermiyor amd nin programı ile olmuyor mu

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Bende yapamadım teknopat pc dün geldi akşam kurdum herşeyi tamam steam da csgo vardı denemek için indirdim ama fps göremiyorum msi afterburner indirdim genede göstermiyor amd nin programı ile olmuyor mu
Cs go'da msi afterburner artık çalışmıyor çalışması için ayar yapmanız lazım fakat 3. parti yazılım olduğu için sıkıntı olabilir diye okumuştum

Top Bottom