Neler Yeni

AMD MI? NVIDIA MI?

RmzDayi

80+ Silver
Teknoloji forumları bu tip sonu belli saçma tartışmalarla doluyor. Technopat üzerinde en az 20 tane 10 sayfalık sadece tartışma içeren AMD vs. Intel veya NVIDIA vs. AMD konuları var. Aynı şey diğer forumlar için de geçerli. Bu konuları görüp aynısını açanlardan tiksiniyorum artık.
konuyu açan, araştırma yapmadan yeni konu açıyor. Belki de 3-4 sayfa geride aynı konu var. Anasayfada gerçekten yardım bekleyen konulara güme gibiyor bu yüzden.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
konuyu açan, araştırma yapmadan yeni konu açıyor. Belki de 3-4 sayfa geride aynı konu var. Anasayfada gerçekten yardım bekleyen konulara güme gibiyor bu yüzden.
Ana sayfada görüntülenen konu sayısı arttırılsa çok daha iyi olacak. Ayrı konu açarak ilettim bunu fakat hala bir şey yapılmadı. @Abdullah Hacıgül

RmzDayi

80+ Silver
Ana sayfada görüntülenen konu sayısı arttırılsa çok daha iyi olacak. Ayrı konu açarak ilettim bunu fakat hala bir şey yapılmadı. @Abdullah Hacıgül
dh forumdaki gibi olabilir. Konuya puan verip yukarılara taşıma işlemi yapılabilir. Ve kontrol için en az 3-4 mod. daha olmalı. Şu an ne kadar var bilmiyorum ama eksikliği ortada. Daha yeni ve tazeyiz. her şey zamanla oturacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
engin
ben yıllarda amd ekran karrtları kullandım minumum hepsini 5 sene kullandım şimdi nvida 1050leri çıktığından aldım ilk nerden bakarsan 3 sene geçti hala kullanıyorum burda şans meselesi artık kafanda maliyet ve sistemine bakacaksın

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Alacağın kartın incelemsine techpowerup sitesinden bakabilirsin ya da guru3d filan bir sürü var.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
ısınma durumu eski kartlardaydı o düzeldi artık ve bozulma durumu var diyorsunuz. Siz kartınıza iyi davranırsanız gayette iyi gider teknoloji şans işidir 10 ayda gider 5 yılda sen iyi kullan yeter ki. Bir de bütçe durumu var. Bütçesi olan adam 2070 Super alıyor, bütçesi olmayan onun rakibi olan RX 5700 XT'ti alıyor daha kârlı çıkıyor. Bence de AMD almak daha mantıklı ama dediğim gibi bu bir sürü değişkenlik gösterir.

Top Bottom