Neler Yeni

Amd mi Nvidia mı?????

kırmızışarapp

80+ Silver
Ustam öncelikle gecen güzel olsun
Belirli bir bütçem yok ama amd tarafına pek olumlu bakamıyorum sürekli sıkıntılar oluyormuş hazır sistem bakıyorum oyunlarda yüksek ayarlarda akıcı oynatabilecek pc arıyorum
Her 10 oyun oynadığımda 3 kere crash veriyordu ekran kartı. Yazılımsal olarak gerçekten kötü. 6 ay iyi dayanmışım diyiyorum.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Konuyu güncelliyorum nvidia 12 bin liralık sistem önerir misiniz?
Hocam şuna bakabilirsin
nvidia ile bu bütçede performansını beğenmeyebilirsin yine de nvidia istersen sen bilirsin tabii

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Konuyu güncelliyorum nvidia 12 bin liralık sistem önerir misiniz?
hocam hazır sistem yakalarım, ben alırım, internetten olmazsa mağazadan alırım derseniz PC hocası, Modart PC, VOK gibi kanallar farklı bütçelerde sistemler çıkartacak bu ay takip etmenizi tavsiye ederim. hatta bugün satılan Donanım Arşivi V6 sistemi sarı sitede 9500e ilan veren gördüm. O fiyata bile alınır bence. rtx 2060, rtx 3050, 3050ti gibi kartların olduğu sistemlere bakarsanız o bütçede yakalayabilirsiniz. Bütçenizi biraz artırabilirseniz kampanyalı hazır sistemlerde 13 bine rtx 3060 bile bulabilirsiniz. Kampanyasızda 13.500 civarına var ama markaları beğenmeyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Selamün aleyküm sistem toplamayı düşünüyorum sadece oyun oynucam amd mi önerirsiniz nvidia mı oyun için link atar mısınız bide ikisi içinde güzel ucuz sistemler
Durumu müsait olana Intel işlemci Nvidia ekran kartı denir. Değilse AMD ryzen ve Radeon bu değişmez gerçek.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Durumu müsait olana Intel işlemci Nvidia ekran kartı denir. Değilse AMD ryzen ve Radeon bu değişmez gerçek.
Hocam ekran kartı için haklı olabilirsin, bütçe uygun ise genel zamanda Nvidia önerilir. İşlemcide ise Amd, o konuda sana katılmıyorum. Amd işlemciler ryzen serisinden itibaren intel ile benzer performanstalar (bazen bi tık önde bazen bir tık geride) ve daha serin çalışıyorlar. Her modelde geçerli değil ancak genelde böyle, bütçe uygun ise amd tercih edilir. ++ Nesiller arası soket uyumluluğu, overclock yatkınlığı...

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
paran varsa nvidia
sabrın varsa amd al geç

Top Bottom