Neler Yeni

AMD mi Yoksa Intel Mi Sistem Almalıyım?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ekler

• Screenshot_2022-07-28-21-49-22-427_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-28-21-49-22-427_com.android.chrome.jpg
    415.7 KB · Hit: 15

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat abi önümüzdeki ayın 22 sinde 6k elime gecicek
Tm kardeşim o zaman takipte kal duruma göre ya komple elindekileri satıp alırsın yada onun üzerine kurarsın

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Tm kardeşim o zaman takipte kal duruma göre ya komple elindekileri satıp alırsın yada onun üzerine kurarsın
Of abi ya gitti anakart ekran kartı inşallah tamir edebilir adam ama zor gibi anakart tamir olsa gene iyi benim için işlemci ram kasa sağlam anakart sağlam olsa rx 6600 xt alırdım keyfime bakardim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Of abi ya gitti anakart ekran kartı inşallah tamir edebilir adam ama zor gibi anakart tamir olsa gene iyi benim için işlemci ram kasa sağlam anakart sağlam olsa rx 6600 xt alırdım keyfime bakardim
Nasıl oldu bu olay

Can...

80+ Platinum
AMD ryzen 5 2600 16 GB 3200 MHz adata ram 6250 TL ama eşyaları satma taraftarı değilim.okul açılınca da aylık 2000 TL ye yakın gelirim olur
Nerde yaşıyorsunuz ramleri alabilirim belki

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Nasıl oldu bu olay
Gittim termal macun aldım abi kabloyu çektim herhalde sonra işlemciyi söktüm termal macun sürdüm arkadaki pinlere de hafif bulaşmış ondan sonra gittim ekran kartına sürdüm kapatdim ondan sonra görüntü gelmedi bende az daha denedim en son kablo falan takılıydi galiba çalışır vazziyetteken işlemciyi söktüm pindekileri temizledim sonranolmadi ekran kartını açtım termali temizleyip daha düzgün sürdüm sonra görüntü gene gelmesi bilgisayarcı ya götürdüm adamdaydi günlerdir dediki işlemcim sağlam ramlerim sağlam anakart ekran kartı gitmiş gibi dedi sonra ben genede uğraşıyorum ama dedi ekran kartını söktüm şuan dedi anakartija da ugrasicsm dedi tornavidan mıknatıslı değildir dedi Kiss devre yapmış dedi ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerde yaşıyorsunuz ramleri alabilirim belki
Satma taraftari değilim olursam söylerim adana

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gittim termal macun aldım abi kabloyu çektim herhalde sonra işlemciyi söktüm termal macun sürdüm arkadaki pinlere de hafif bulaşmış ondan sonra gittim ekran kartına sürdüm kapatdim ondan sonra görüntü gelmedi bende az daha denedim en son kablo falan takılıydi galiba çalışır vazziyetteken işlemciyi söktüm pindekileri temizledim sonranolmadi ekran kartını açtım termali temizleyip daha düzgün sürdüm sonra görüntü gene gelmesi bilgisayarcı ya götürdüm adamdaydi günlerdir dediki işlemcim sağlam ramlerim sağlam anakart ekran kartı gitmiş gibi dedi sonra ben genede uğraşıyorum ama dedi ekran kartını söktüm şuan dedi anakartija da ugrasicsm dedi tornavidan mıknatıslı değildir dedi Kiss devre yapmış dedi ondan

Satma taraftari değilim olursam söylerim adana
Bence abartmış gibi geldi işlemcinin pinleri yamuk değil dimi hepsi kontrol edildi PSU filan

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Haydaa abi olmazsa göndereyim sana .d
Valla hayır demem ama gerçekten dikkatlice bakılması lazım eğer anakarta zarar vermediysen belki çok basit bir sorun da olabilir

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Valla hayır demem ama gerçekten dikkatlice bakılması lazım eğer anakarta zarar vermediysen belki çok basit bir sorun da olabilir
Yani vermedim bence

Çünkü çok pahalı tutucak bu iş normalde parama rx 6600 xt düşünmedim değil ama.bunlar bozuldu şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,886
Üyeler
167,565
Son üye
gardasimangara
Top Bottom