Umarım, amdnin de yüzü gülsün birazAMD big Navi ile piyasayı duman edecek bak gör
Umarım, amdnin de yüzü gülsün birazAMD big Navi ile piyasayı duman edecek bak gör
Sürücü sorunları olmaz ise tabi.AMD big Navi ile piyasayı duman edecek bak gör
3k civarıİMZAMDAKİ EKRAN KARTIMI ŞU ANDA SATSAM KAÇA SATARIM MESELA
2,5-3kİMZAMDAKİ EKRAN KARTIMI ŞU ANDA SATSAM KAÇA SATARIM MESELA
bence gerek yok ne güzel gaming x işteEe iyiymiş,RTX2060 mı alsam bunu satıp.
rtx istiyorsan al veya 3050-3060 bekleyebilirsinEe iyiymiş,RTX2060 mı alsam bunu satıp.
Olsun,Nvidiaya destek kampanyasıbence gerek yok ne güzel gaming x işte
Amd ekran kartları ısınma sorunu çözemedikten sonra ne kadar performanslı olursa olsun ekran kartı sıcaklık değerleri benim için ön planda bunun için Nvidia ekran kartı daha mantıklı buluyorum söylediklerindede katılıyorum sanaNVİDİA nefis fiyat Performans bir seri çıkarttı gerçekten,Çok hoşuma gitti bu seri.ARTIK RTX 20XX serisininde fiyatları düşer,RTX 3070 alınır aslında,2080Tİ den daha iyi ve daha ucuz.Nvidianın bu hamlesiyle AMD de fiyatları iyice düşürmeli bence,2.el felanda düşer,Kralsın Nvidia
Benimki 65 derece üstünü görmedi.Hatırlamıyorum.Amd ekran kartları ısınma sorunu çözemedikten sonra ne kadar performanslı olursa olsun ekran kartı sıcaklık değerleri benim için ön planda bunun için Nvidia ekran kartı daha mantıklı buluyorum söylediklerindede katılıyorum sana