Amd nvdia PC toplama

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
18000
Arkadaşlar merhaba,
Bir aydır PC toplamayı düşünüyorum nihayet param denkleşti. En son 4 sene önce laptop almıştım PC hakkında çok bir bilgim yok. 6750xt ve 3060 arasında kaldım biri amd diğeri nvidia tabii ki nvdia daha pahalı ve ister istemez f/p sistemi istiyorum. Bu iki ekran kartı arasındaki kendi deneyimlediğiniz eksiklikleri, farkları bana söyler misiniz? Beni bilgisayar alma konusunda yönlendirirseniz sevinirim. Dediğim gibi fiyat performans arıyorum. Görüşleriniz için teşekkürler. Bütçe 18000-20000 daha aşğı ve daha yukarı olabilir olabildiğince fp olsun

2.elde pc hocası veya modart sistemlere bak.

Arkadaşlar merhaba,
Bir aydır PC toplamayı düşünüyorum nihayet param denkleşti. En son 4 sene önce laptop almıştım PC hakkında çok bir bilgim yok. 6750xt ve 3060 arasında kaldım biri amd diğeri nvidia tabii ki nvdia daha pahalı ve ister istemez f/p sistemi istiyorum. Bu iki ekran kartı arasındaki kendi deneyimlediğiniz eksiklikleri, farkları bana söyler misiniz? Beni bilgisayar alma konusunda yönlendirirseniz sevinirim. Dediğim gibi fiyat performans arıyorum. Görüşleriniz için teşekkürler. Bütçe 18000-20000 daha aşğı ve daha yukarı olabilir olabildiğince fp olsun
6750xt 3060dan 3 gomlek üstün bir kart

Kasa Dark Maxima V20 ile değiştirilirse ve SSD biraz daha düşük seçilirse (yine 500gb ama okuma/yazma hızı düşük olanından)
Daha f/p olacağını düşünüyorum.
oda olabilir ama arkadaşın bütçe bayağı olduğu için p5 plus bibi kaliteli bir ssd koyma gereği duydum

Arkadaşlar merhaba,
bugün itopya'da Modart ın sistemi satışa girecekmiş. 14999₺ 12400F/RTX3060 ve R5 5600/RTX3060.
istediğiniz gibi de özelleştirebilirsiniz.
ben de 2 gündür bekliyorum. henüz satışa girmedi...

Geri